ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΕΙΚΙ - ΑΘΗΝΑ ΣΑΛΩΝΙΔΟΥ

Γράφει η Αθηνά Σαλωνίδου, 
REIKI MASTER TEACHER , Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου ΡΕΙΚΙ,
https://www.facebook.com/groups/www.iathiein.gr/

Μία ακόμα εμπειρία από τον θαυμαστό κόσμο του Ρέικι !!!

Χθες έφεραν στον κτηνίατρό μας ένα μικρό γατάκι σε κώμα. Του έβαλε ορό και περίμενε ανταπόκριση. Έτυχε να τον επισκεφτώ για το δικό μας γατάκι για αποπαρασίτωση και του ζήτησα να το βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο και εκείνος επειδή είναι πολύ ανοικτός σε όλες τις εναλλακτικές θεραπείες μου έδωσε την άδεια. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το ενδυναμώσω με το beamer της αγαπημένης Aura-Soma.

Το ενδυνάμωσα με κόκκινο για να υποστηριχθεί η γείωσή του εδώ σε αυτήν την ενσάρκωση και να αισθανθεί ένα καλωσόρισμα στην Μητέρα Γη. Μετά το ενδυνάμωσα με πορτοκαλί για να ξεπεράσει οποιοδήποτε σοκ είχε υποστεί, μετά πολύ ροζ για να αισθανθεί την αγάπη που του έχει λείψει από την μητρική αγκαλιά και τέλος το μπλε για να συνδεθεί με το θεϊκό του σχέδιο πάνω στη Γη.Στη συνέχεια του έδωσα Ρέικι και του έστειλα πολλές φορές θεραπεία από απόσταση με σεβασμό στην απόφαση της ψυχής του όποια κι αν είναι αυτή.

Αισθάνθηκα ότι το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο και ήμουν αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του. Σήμερα που επικοινώνησα με τον κτηνίατρο τα νέα ήταν θαυμάσια και εκεί που είχε χαθεί κάθε ελπίδα και πήγαινε για ευθανασία έγινε η στροφή και αυτό είναι το εκπληκτικό "το θαύμα της Ζωής". Είμαι για μία φορά ακόμα ευγνώμων που ανήκω σε αυτή την υπέροχη οικογένεια του Φωτός και εμπιστεύομαι αυτά τα θεία δώρα που μου έχουν δοθεί και που δίνονται σε όλους όταν αποφασίσουν να δουν αλλιώς τη ζωή !!!

Namaste!!!!
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΕΙΚΙ – HELLENIC REIKI ASSOCIATION

 

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.