Μια ακόμη εμπειρία για τη θεραπευτική δύναμη του ρέικι ! Σεμίνα Τσιάντου

Γράφει η Σεμίνα Τσιάντου - Βόλος
Μαστερ Ρέικι Teacher και μελος του Συλλόγου μας

Γεια σας ,

Προέρχομαι από ένα κοινωνικό περιβάλλον όπου ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει αντιληπτό με τις κανονικές αισθήσεις αποδοκιμάζεται.Χαίρομαι όμως τώρα που όλο και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται με τα μη αισθητά πράγματα.Από όσο θυμάμαι από μικρό παιδί πάντα έψαχνα.΄Οταν γνώρισα την θεραπευτική δύναμη του Ρεικι ένιωσα πως βρήκα κάτι που έψαχνα από πάντα.Αισθάνθηκα γαλήνη και μια απεραντη ευγνωμοσύνη.Η ζωή μου απέκτησε καινούργιο νόημα.Μετά το δεύτερο βαθμό ενω πειραματιζόμουνα ένιωσα κατι περίεργο στα χέρια μου!!!!.

Κατάλαβα ότι ήταν ενα θείο δώρα που μου είχε δοθεί!!!! Αρχισα λοιπόν να μιλάω και να ενημερώνω και άλλους ανθρώπους.Εκεί που εστίσα την προσοχή μου ήταν να διαδώσω το Ρέικι σε εκείνους που δεν είχαν ιδέα.Κατά ενα θαυμαστό τρόπο αρκετοί ενδιαφέρθηκαν και άρχισαν να ψάχνουν και εκείνοι με τη σειρά τους.

Μια μέρα μου τηλεφώνησε μια γνωστή μου και μου είπε πως η θεία της είχε φυτέψει λαχανικά τα οποία φύτρωσαν μα ξεραίνονταν.Πήγαμε στο χωράφι.Η γυναίκα με κοίταξε ....Μπορείς να κάνεις κάτι σε παρακαλω; μου είπε.Δεν δίστασα ...Ναι της λέω.Έχω φέρει τρεις γεωπόνους και έναν παπά για ευχέλαιο (γελια).

Αρχισαν να δίνω Ρέικι και με τα δύο χέρια σχηματιζοντας το σύμβολο αφθονίας των φυτών.Την άλλη μέρα συνέχισα απο μακριά. Τρεις μέρες αργότερα η Χριστίνα με πήρε τηλέφωνο ότι ζωντάνεψαν όλα τα λαχανικά και η σοδειά σώθηκε.Τρώγαμε κολοκυθάκια ως το Νοέμβριο πέρυσι.Ενιωσα μεγάλη ευχαρίστηση μαζί με ευγνωμοσύνη.

Αγάπη σε όλους !


Ευχαριστώ

(Πολιτική Αναδημοσίευσης Άρθρων του Πανελληνίου Συλλόγου Ρέικι : H αναδημοσίευση κειμένων του Πανελληνίου Συλλόγου Ρέικι είναι ελεύθερη, αρκεί να αναφέρεται η πηγή και να γίνεται η σχετική ενημέρωση.)

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.