ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ 1ος και 2ος Βαθμός - ΙΑΘΕΙΗΝ Εναλλακτικός Πολυχώρος

Εκτύπωση

ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ 1ος και 2ος Βαθμός

με την Αθηνά Σαλωνίδου

Noέμβριος  10 – Νοέμβριος  12
Noε 10 στις  10:30 πμ  έως  Noε 12 στις 5 μμ
 
 
ΙΑΘΕΙΗΝ Εναλλακτικός Πολυχώρος Θράκης 138 Πετρούπολη

Σε αυτό το σεμινάριο συντονιζόμαστε σε υψηλότερη δόνηση με τα Αγγελικά Βασίλεια μέσα από συγκεκριμένους καθαρισμούς και συντονισμούς κι εργαζόμαστε με Αγγέλους, Αρχαγγέλους και Αναληφθέντες Διδασκάλους, για να ενώσουμε την ανθρώπινη συνείδησή μας με τη Θεϊκή συνείδηση, είναι η διαδικασία που ονομάζουμε Ανάληψη.
Όταν ερχόμαστε σε επαφή με αυτή την ενέργεια, αρχαίες κλειδαριές που είχαν τοποθετηθεί στη συνειδητότητα της Ανθρωπότητας φεύγουν, επιτρέποντάς μας να αισθανθούμε την πραγματικότητα με έναν διαφορετικό τρόπο.

« Το Αγγελικό Βασίλειο είναι ο οδηγός σας στο να γίνετε κανάλια, τα εργαλεία στα χέρια του Θεϊκού. Μέρος αυτής της γνώσης που σας δίνουμε είναι το σύστημα που είναι γνωστό με το όνομα Αγγελικό Ρέικι»
Αρχάγγελος Μέτατρον

Με την Αθηνά Σαλωνίδου πισοποιημένη δασκάλα Αγγελικού Ρέικι

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν πιστοποίηση αναγνωρισμένη από το επίσημο κέντρο του Αγγελικού Ρέικι της Christine Core

Για συμμετοχή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 – 57 44 997 καθημερινά από 16.00 – 21.00 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.