Σεμινάριο-Μύηση Usui Shiki Ryoho Reiki 1ου Βαθμού με τη Θεραπευτική Δύναμη του Ήχου! | Ο ήχος της ψυχής – Nathalie Claudia Γκολέμη

Σεμινάριο-Μύηση Usui Shiki Ryoho Reiki 1ου Βαθμού με τη Θεραπευτική Δύναμη του Ήχου! | Ο ήχος της ψυχής – Nathalie Claudia Γκολέμη


Σεμινάριο-Μύηση Usui Shiki Ryoho Reiki 1ου Βαθμού με τη Θεραπευτική Δύναμη του Ήχου από Ειδικές Θεραπευτικές Θιβετανικές Ηχογαβάθες και Gong!


Reiki στα ιαπωνικά σημαίνει Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια. Όλοι είμαστε ενέργεια’ ένα κανάλι ενέργειας’ είμαστε συνδεδεμένοι με το Reiki – την ενέργεια της ζωής. Όταν γεννιόμαστε, είμαστε πιο κοντά και πιο “ανοιχτοί” σ’ αυτήν την ροή της ενέργειας, είμαστε πιο κοντά σ’ αυτήν την ενέργεια της Αγάπης…Μεγαλώνοντας όμως, σιγά σιγά απομακρυνόμαστε…Οι μυήσεις-συντονισμοί του Reiki μας βοηθούν να ξαναγίνουμε ένα πιο καθαρό και ανοιχτό κανάλι, να επανασυνδεθούμε με την καθαρή ροή της ενέργειας και να ξαναβρούμε την ξεχασμένη ικανότητά μας να θεραπευόμαστε και να θεραπεύουμε.


Το Reiki μας βοηθάει να λυθεί η μπλοκαρισμένη ενέργεια’ μας εναρμονίζει, μας εξισορροπεί και επιδρά σε όλα τα επίπεδα -σωματικό/αιθερικό, συναισθηματικό, νοητικό, ψυχικό και πνευματικό- επαναφέροντας την αρμονία μέσα μας. Το Reiki είναι βαθιά θεραπεία, είναι ο προσωπικός μας δρόμος προς την αυτογνωσία και την αφύπνιση της συνείδησης, είναι ο δρόμος προς το Φως καθώς μας βοηθά να εδραιώσουμε την επαφή με τον πυρήνα μας, τον Ανώτερο μας Εαυτό – την ψυχή.

Περισσότερες πληροφορίες για το Reiki και τις μυήσεις του Reiki, μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα του ιστότοπου μας:

 

https://www.thesoundofthesoul.gr/our-services/ seminars-teaching/reiki-initiations-seminars
Αγαπημένες/οι φίλες & φίλοι του ήχου της ψυχής,

Ο ήχος της ψυχής, ο χώρος εσωτερικής αναζήτησης, πνευματικής ανάπτυξης, αφύπνισης και θεραπείας διοργανώνει σεμινάριο-μύηση Reiki 1ου βαθμού με τη θεραπευτική δύναμη του ήχου στις 24 & 25/02/18 10:00-18:00!


Στο σεμινάριο Usui Reiki 1ου βαθμού λαμβάνουμε τους συντονισμούς και τη διδασκαλία και μαθαίνουμε να εφαρμόζουμε πρακτικά τη θεραπεία του Reiki.
Η ενέργεια του Reiki μαζί με τους ήχους -από τις ειδικές θεραπευτικές θιβετανικές ηχογαβάθες και gong- μας αγκαλιάζουν και μας συντονίζουν. Οι θεραπευτικοί αυτοί ήχοι “ανεβάζουν” τις δονήσεις του χώρου’ δημιουργούν μια διαλογιστική ατμόσφαιρα ηρεμίας και γαλήνης βοηθώντας μας ακόμα περισσότερο να νοιώσουμε ασφάλεια, να χαλαρώσουμε και να συνδεθούμε άμεσα με τον πυρήνα μας, τον Ανώτερο μας Εαυτό, να “ανοίξουμε” και να δεχτούμε την ενέργεια!

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:
1.    Διαλογισμό με τη θεραπευτική δύναμη του ήχου
2.    Ιστορία του Reiki και οι εφαρμογές του
3.    Ενεργειακή ανατομία - σύσταση του αιθερικού-ενεργειακού πεδίου και περιγραφή των ενεργειακών κέντρων - chakras
4.    Οι θέσεις θεραπείας Reiki
5.    Συντονισμούς Reiki και τις 2 ημέρες
6.    Αυτοθεραπεία
7.    Θεραπεία σε άλλους
8.    Πρακτική εξάσκηση της θεραπείας στην ομάδα
9.    Χορτοφαγικό (vegan) γεύμα και τις 2 ημέρες
10.  Εκπαιδευτικό εγχειρίδιο Reiki 1ου βαθμού
11.  CD με επιλεγμένη κλασική-διαλογιστική μουσική για θεραπεία Reiki
12.  Βεβαίωση-Πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου Usui Reiki 1ου βαθμού από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Reiki
13.  Δωρεάν συμμετοχή σε συναντήσεις πρακτικής Reiki ή/και επανάληψη σεμιναρίου

Κόστος Συμμετοχής: 170 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μας:

Στέλνοντας μήνυμα:
1. στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

2. στο ιστότοπό μας:  https://www.thesoundofthesoul.gr/contact/

3. στο mail του ήχου της ψυχής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ή καλώντας μας στα τηλ: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας λόγω περιορισμένων θέσεων

Επίσης να σας ενημερώσουμε πως το κουδούνι (θυροτηλέφωνο) είναι απενεργοποιημένο για την ηρεμία και γαλήνη του χώρου. Όταν φτάσετε, μπορείτε να μας κάνετε αναπάντητη κλήση στα τηλέφωνα: 6998014324 / 6937082131 για να σας ανοίξουμε.

Σας περιμένουμε με χαρά!
Δημήτρης & Nathalie ClaudiaCopyright © 2014 Vasse Nicolas,Antoine Some Rights Reserved. https://www.flickr.com/photos/vasnic64/15174424816


© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.