Διεύθυνση:
Αθήνα , Άνω Ηλιούπολη
Αττική
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό:
6944 521327
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

Τελείωσα τη Νομική σχολή Αθηνών και συγκεκριμένα το τμήμα πολιτικής επιστήμης και δημόσιας διοίκησης. Στο τελευταίο έτος έκανα την ειδίκευσή μου στα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Σε όλη αυτή τη διαδρομή των σπουδών, οι προσωπικές μου πνευματικές και ψυχικές αναζητήσεις με οδήγησαν στην κουλτούρα και στις απαντήσεις την ανατολικής φιλοσοφίας. Ήδη στα 26 μου χρόνια είχα την πρώτη επαφή με τη διαλογιστική Γιόγκα. Το 1998 παρακολούθησα και συμμετείχα σε διαλογισμούς και μαθήματα γιόγκα.
στόσο οι αναζητήσεις μου όλο και αυξάνονταν και τα υπαρξιακά μου ερωτήματα προς τη γνώση, την αυτογνωσία και την ανέλιξη του προσωπικού γίγνεσθαι με έφεραν στα φωτεινά μονοπάτια του Ρέικι και των εναλλακτικών θεραπειών.
Είμαι Reiki Master Teacher,πιστοποιημένη Κaruna Master Teacher. και Lightarian teacher.
Παράλληλα ασχολήθηκα με την Ανώτερη δόνηση της Συμπαντικής Αγάπης, μέσα απο το ενεργειακό θεραπευτικό σύστημα της Νέας Σαμπάλλα 13 Διαστάσεις και πιστοποιήθηκα ως Shamballa –healer
H αναζήτηση μου στο μεταφυσικό κόσμο σε συνδυασμό με τη στοχευσή μου σε επιστημονικό επίπεδο αποδείξεων και εξηγήσεων,με έφερε σε επαφή με μια νέα πρωτοποριακή μέθοδο θεραπείας με άμεσα αποτελέσματα.Την θεραπεία Theta healing..Eιμαι Certified Thetahealing Practicioner και Thetahealing Instuctor. απο το Αμερικάνικο Ιδρυμα Thetahealing Institute of Knowledge(THINK).
H εκπαίδευσή μου στο Theta healing -http://www.thetahealing.com/theta-specialist-profile.html?id=82599
Διοργανώνω σεμινάρια Τhetahealing και κάνω και ατομικές συνεδρίες.

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.