Διεύθυνση:
Θεσσαλονίκη
54631
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό:
6944766708
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:
Η Ελίνα Μαρμαρίδου είναι δασκάλα Ρέικι & Καρούνα, βιοθεραπεύτρια, 
 
συντονίστρια εργαστηρίου θεραπευτικού διαλογισμού-οραματισμού & θεραπευτικής ποίησης-θετικών δηλώσεων, σύμβουλος καρτών αυτογνωσίας, μουντρών, ανθοϊαμάτων και αιθερίων ελαίων, εισηγήτρια σεμιναρίων προσωπικής εξέλιξης, ποιήτρια – συγγραφέας.
 
Οι θεραπευτικές μέθοδοι, που χρησιμοποιεί σε συνδυαστικές πολυσυνεδρίες, είναι: Ρέικι Ουσούι, Καρούνα, Βιοθεραπεία, Ρύθμιση ή Καθαρισμός τσάκρα, Ηχοθεραπεία με θιβετιανό μπολ, Ανθοθεραπεία με ανθοϊάματα αυστραλιανά ή του Μπαχ, Ενεργειακή αρωματοθεραπεία, Μούντρες, Κάρτες αυτογνωσίας & διαλογισμού, Διαλογισμός, Οραματισμός, Θετική ποιητική έκφραση, Σεμινάρια & Συμβουλευτική Ρέικι. 
 
Έχει μυηθεί και εκπαιδευτεί και εκπαιδευτεί, στο Ρέικι, στο Καρούνα και τις πεισσότερες από αυτές στο Παρίσι. 
 
Γράφει και εκδίδει ποίηση που προκύπτει από διαλογισμό, και η οποία έχει να κάνει με την εξέλιξη της ψυχής προς ολοένα περισσότερο Θείο Φως. Επίσης, ποιητικές συλλογές ζεν, θεραπευτικού χαρακτήρα, στα ελληνικά και γαλλικά παράλληλα, οι οποίες προκύπτουν από διαλογισμό σε αρχές του Ρέικι ή στο ίδιο το σύμβολο του Ρέικι. Συντονίζει εργατήρι θεραπευτικής ποίησης, ατομικό ή ομαδικό.
 
Είναι επίσης διδάκτωρ μεταφρασιολογίας της Ανώτατης Σχολής Διερμηνέων και Μεταφραστών της Νέας Σορβόνης - Paris III και στο παρεθόν υπήρξε μεταφράστρια βιβλίων και εισηγήτρια σεμιναρίων μετάφρασης & μεταφρασιολογίας στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
 
τηλ.: 6944766708, 2310220340 
 
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 
 
προφίλ Facebook: Elina Marmaridou
 
Μητροπολίτου Γενναδίου 14 (κέντρο), 54631 Θεσσαλονίκη
(συνεδρίες κατόπιν ραντεβού)
© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.