ΤΣΩΚΟΥ ΕΛΕΝΑ
Διεύθυνση:
Αττική, Πειραική
Αττική
18539
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό:
6973 574524
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

Είμαι Ελληνίδα και περήφανη που (ξανα)-γεννήθηκα στην λαμπρή Ελλάδα. Πρωτοείδα το φως, την χρονιά που ο άνθρωπος ένδοξα περπάτησε για πρώτη φορά στην Σελήνη. Από μικρή ήμουν ένα ανήσυχο παιδί που μου άρεσαν τα παραμύθια και ο,τιδήποτε μαγικό και φανταστικό. Το άγνωστο ποτέ δεν με φόβιζε γιατί ήξερα πως οι απαντήσεις πάντα βρίσκονταν μέσα μου.

Προσπάθησα πολύ να προσαρμοστώ στον κόσμο των «ενηλίκων» αλλάζοντας συνεχώς δουλειές, στολές και ταγιέρ… (γραμματέας, υπεύθυνη πωλήσεων σε διάφορες εταιρείες, ταχυδρόμος, αεροσυνοδός, εισηγήτρια πληροφορικής-ecdl κ.α.) Αυτό με ωφέλησε στο να συλλέγω γνώσεις και εμπειρίες από πολλές και διαφορετικές μεριές με αποτέλεσμα να έχω την δυνατότητα να επιβιώνω οπουδήποτε και με οποιεσδήποτε συνθήκες.

Έτσι, δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο, είμαι ανοιχτή στον νόμο της σχετικότητας, της ροής & της συγχρονικότητας, και δέχομαι

·       την πολυπλοκότητα της ζωής και τα μαθήματα που αυτή φέρνει,

·       την πολυμορφία του κόσμου και των προσωπικοτήτων,

·       την πολυδιαστασικότητα που διέπει όλο το σύμπαν και κατά συνέπεια τον άνθρωπο.

Είχα την τύχη να γνωρίσω αρκετά νωρίς τον σύζυγο και συνοδοιπόρο μου στην ζωή και να γεννήσουμε δύο υπέροχες φωτεινές ψυχές, έτσι ώστε όλοι μαζί να πορευόμαστε στο μονοπάτι της ζωής ευτυχισμένα & αρμονικά, και παίρνοντας τα μαθήματα της ζωής να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο με κατανόηση & συμπόνια.

Από τότε που με θυμάμαι είμαι στην αναζήτηση του εαυτού μου και της αλήθειας και γιαυτό το λόγο μελέτησα Αριθμολογία, Γεωμαντεία (FengShui), Ανθοιάματα Bach, παρακολούθησα σεμινάρια Αυτογνωσίας, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Εσωτερικού Παιδιού, Προσωπικής Ποιότητας Ζωής, Τεχνικές Βελτίωσης Λεκτικής & μη Λεκτικής Επικοινωνίας, Mandala, παρασκευής Φυσικών Καλλυντικών, Shiatsu, Ανατολικού Παραδοσιακού Μασάζ με Αιθέρια 'Ελαια, Προσωπικής Ανάπτυξης & Επίτευξης Στόχων και της Μεθόδου SilvaMindControl όπως επίσης συμμετείχα σε ομάδες Χοροθεραπείας, Ιόχρου Φλόγας & RajaYoga.

Το Ρέικι ήταν η πρώτη μου “επίσημη” γνωριμία με την ενεργειακή θεραπεία. Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα μου δόθηκαν και οι τρεις βαθμοί Ρέικι και τέλος ο τίτλος του UsuiMasterTeacher. Θεωρώ ότι αυτό έγινε γιατί ήμουν ενεργειακά έτοιμη να τους δεχθώ, και γιατί το ήθελα πάρα πολύ. Ένοιωθα από την πρώτη στιγμή ότι αυτός είναι ο σκοπός μου σε αυτή την ζωή: η Θεραπεία.

Μαγεμένη από τον υπέροχο κόσμο του Ρέικι, θέλησα να εντρυφήσω περισσότερο και μυήθηκα στο Κάρμα Ρέικι και στο Αγγελικό Ρέικι.

Προχωρώντας, μυήθηκα στην Ανώτερη Ενέργεια του Συστήματος Θεραπείας και Ίασης “ΡΟΗΖΩΝ” μέρη του οποίου υπήρχαν ήδη μέσα μου από τα πανάρχαια χρόνια, πριν ακόμα την Ατλάντεια εποχή, και τα οποία τώρα, όλοι επανα-ενθυμούμαστε.

Αργότερα θέλοντας να ενώσω τα, διασκορπισμένα στο χωροχρόνο, κομμάτια της ψυχής μου, μυήθηκα στην “Ενοποίηση Ψυχής” όπου μου φανερώθηκε άλλο ένα κομμάτι του παζλ του σκοπού της ενσάρκωσής μου: η Ένωση.

Και τέλος, εμπλουτίζοντας την παλέτα των θεραπευτικών μεθόδων μου παρακολούθησα τα εξής εκπαιδετικά-βιωματικά σεμινάρια:

SRT- Spiritual Response Therapy (ΘεραπείαΠνευματικήςΑνταπόκρισης)

Βασικό & Προχωρημένο Σεμινάριο

Το SRT με προχώρησε ένα βήμα παραπέρα στην κατανόηση του πως λειτουργούν οι ενέργειες, διαμορφώνοντας πεποιθήσεις & προγράμματα, πως καθαρίζονται και μετουσιώνονται στα Ακασικά Αρχεία και τέλος πως γειώνονται μέσω του εκκρεμούς.

ThetaHealing (Μθοδος Θεραπειας θητα)

Βασικό, Προχωρημένο & Σεμινάριο Υλοποίησης & Αφθονίας

Το ThetaHealing κυριολεκτικά μου άνοιξε την πόρτα στο Θεικό επίπεδο και βίωσα την γαλήνη, την εμπιστοσύνη και την ακλόνητη πίστη ότι όλα πορεύονται σύμφωνα με την Θεική Σοφία. Οτι όλοι έχουμε την ικανότητα να αυτοθεραπευτούμε, η γνώση υπάρχει μέσα μας. Όλοι έχουμε τις ικανότητες να κάνουμε θαύματα, μικρά ή μεγάλα, ανάλογα με το πόσο πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα δημιουργήσουμε. Έχουμε έρθει στη ζωή για να πάρει η ψυχή μας μαθήματα και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε και τα παρατηρήσουμε τόσο πιο γρήγορα θα εξελιχθούμε.

Παράλληλα με το Ρέικι είχα ξεκινήσει να δημιουργώ Οργονίτες-Αιθερικούς Μετατροπείς τους οποίους θεωρώ Μεγάλους Θεραπευτές!

Κάθε Οργονίτης που φτιάχνω είναι διαφορετικός και έχει την δική του δυναμική και προσωπικότητα, το δικό του φως.

Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη και πλήρης όταν βρίσκομαι στην διαδικασία δημιουργίας τους γιατί συνδεόμενη με την Πηγή νοιώθω την απεραντοσύνη της Αγάπης, της Γαλήνης & της Ευγνωμοσύνης που υπάρχει στο Σύμπαν και δονώντας τες στους Οργονίτες, τους ενεργοποιώ.

Βλέποντας πόσο βοηθούν στην θετική αλλαγή του ενεργειακού περιβάλλοντος και θέλοντας να μοιραστώ την γνώση μου εδώ και αρκετό καιρό διοργανώνω Σεμινάρια Γνωριμίας & Δημιουργίας Οργονιτών σ' όλη την Ελλάδα.

Γνωρίζοντας πλέον ότι ο σκοπός της ζωής μου είναι η Θεραπεία ενώνοντας μεθόδους, τεχνικές, συστήματα και εργαλεία (όπως οι οργονίτες και οι κρύσταλλοι), εργάζομαι έχοντας όραμα έναν ενωμένο φωτεινό κόσμο σε όλα τα επίπεδα και τις διαστάσεις όπου η συλλογικότητα, η ενότητα, η αρμονία, η γαλήνη, η συγχώρεση, η ευγνωμοσύνη και η αγάπη θα είναι έννοιες που θα βιώνονται από όλους μας.

Στο μονοπάτι της ζωής, τα βήματά μου με οδήγησαν να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους, συνταξιδευτές, όλοι δάσκαλοι σε διάφορα μαθήματα, τους οποίους ευχαριστώ και ευγνωμονώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα με δίδαξαν είτε το γνώριζαν είτε όχι. Επίσης θα ήθελα να αποδώσω φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους γονείς και συγγενείς μου που μου προσέφεραν όλα αυτά που χρειαζόμουν ώστε να φτάσω στο σημείο που βρίσκομαι σήμερα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις υπέροχες Αγγελικές Υπάρξεις και Φωτεινές Οντότητες που μας περιστοιχίζουν και φωτίζουν τον δρόμο προς τον Δημιουργό των Πάντων.

Για επιπλέον πληροφορίες, παραγγελίες ή θεραπευτικές συνεδρίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω:

Τηλ. 6973-574524

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.speirafotos.wordpress.com

 

Αλήθεια – Εμπιστοσύνη -Ευγνωμοσύνη

Αγάπη & Φως

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.