ΤΣΩΚΟΥ ΕΛΕΝΑ
Διεύθυνση:
Μαρκόπουλο Μεσογαίας
Αττική
19003
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό:
+306906408877 +306973574524
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

 H Έλενα Τσώκου εργάζεται από το 2010 ως Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια παρέχοντας συνεδρίες Reiki, S.R.T., Theta Healing, Κβαντική Θεραπεία, Ενεργειακή εξισορρόπηση με Οργονίτες, Ανθοϊάματα Bach, Συμβουλευτική Ενδοσκόπησης & Ευτυχίας, Hatha Yoga και Θεραπευτικής Ενεργειακής Μάλαξης.

Διοργανώνει σεμινάρια εκμάθησης δημιουργίας Οργονιτών σε Ελλάδα και Κύπρο, συντονισμού Usui Reiki, Εκκρεμούς, Ενεργειακής Προστασίας, Σαμανικού Munai Ki, όπως επίσης Yoga & Hiking Retreats στην Ελλάδα. 

Παράλληλα δημιουργεί και διαθέτει Οργονίτες (Αιθερικούς Μετατροπείς Ενέργειας), Ενεργειακά Σπρέι, αρωματικά λάδια κ.α.

Είναι πιστοποιημένη Δασκάλα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ρέικι, Υοga Teacher από την Yoga Alliance & Indian Yoga Federation, και πιστοποιημένη practitioner από το Theta Institute of Knowledge & Spiritual Response Association.

Εδώ και 10 χρόνια διατηρεί τον χώρο ολιστικής ίασης και ενθύμησης ΣΠΕΙΡΑ ΦΩΤΟΣ που πλέον εδρεύει στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

κινητό: 690 640 8877

ιστοσελίδα: www.speirafotos.wordpress.com 

facebook: Elena Tsokou

instagram: el3na_tsokou

 

Namaste!

El3na Tsokou

Holistic Healer & Yoga Teacher

 

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.