Διεύθυνση:
Αττική, Αχαρναί
Αττική
13671
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό:
6978 141083
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

 

 

Έχω λάβει εκπαίδευση στην Χειρομάλαξη, στην παραδοσιακή Ρεφλεξολογία, στο Χαβανέζικο μασάζ Lommi Lommi, καθώς επίσης και στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική(T.C.M.), στην Ιατρική του Ιπποκράτη και σε Ιατρικά μαθήματα Ανατομίας, Νοσολογίας, Παθολογίας, Υγιεινής και Πρώτων Βοηθειών.

Παρακολούθησα  διδασκαλίες και  σεμινάρια Αυτογνωσίας, Ενεργειακής Ανατομίας, Συμβουλευτικής, Ψυχολογίας , Αστρονομίας, Φιλοσοφίας.

Εξειδικεύτηκα στις θεραπευτικές προοπτικές του Ήχου και της Δόνησης, από το Γερμανικό Ινστιτούτο Peter Hess, παρακολουθώντας έναν ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών.

Ήρθα κοντά στις ιδιότητες και εφαρμογές του Ήχου και εξοικειώθηκα με ηχητικά όργανα όπως ηχογαβάθες, γκονγκ, κύμβαλα.

Έχω μυηθεί στο Usui Reiki, στο Munay Ki Shamanic Energy Healing, καθώς επίσης στην θεραπεία και ιδιότητες των Κρυστάλλων.

Συντονίζω και διευθύνω την  Σχολή Αυτογνωσίας, Φιλοσοφίας και Ρέικι, «Ωκεανός», όπου οργανώνονται ομάδες ποικίλων Σεμιναρίων Αυτοβελτίωσης, Αφύπνισης και Προσωπικής  Μελέτης και Ανάπτυξης.

Δίδω βαθμούς στο σύστημα του Ουσούϊ Ρέικι και εργάζομαι ομαδικά και ατομικά με τον Ήχο.

 

 

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.