ΣΑΜΑΡΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Καίτη)
Διεύθυνση:
Βάρη
16672
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό:
6945155313
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

Βιογραφικό

Η Καίτη Σαμαρτζή είναι Συγγραφέας-Spiritual Teacher- Life Coach & Mentor-Family Counselor-Master Teacher Reiki/Angelic- Motivational Speaker- Personal Development.

Είναι Εμπνεύστρια και Ιδρύτρια της  Αμάλθεια Holistic Therapy Center και της Smart Living Academy. Σπούδασε Οικονομικά, Marketing, Management, Family Counselor, Spiritual Psychotherapy, Psychology Sales & Human Resources. Έχει διατελέσει Σύμβουλος Διοίκησης, σε Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς, Marketing & Sales Manager. Από το 1992 μπήκε στο χώρο της εσωτερικής αναζήτησης και της προσωπικής ανάπτυξης. Έχει εκπαιδευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Life-Business Coaching & Mentoring, NLP Practitioner, Family & Systemic Constellation, Spiritual Psychology-Psychotherapy, Energy Medicine, & Angelic Therapy. Έχει μυηθεί στην Ιόχρου Ενέργεια, στο Reiki & Angelιc Reiki. Έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια, Εργαστήρια και μαθήματα ποικίλης θεματολογίας, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, όπως Συμβουλευτική Ψυχολογία και Mentoring, Συνθετική Αυτογνωσία, Πνευματική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία, Οικογενειακή Θεραπεία, Αναδρομές, Υπνοθεραπεία, Εναλλακτικές Θεραπείες, Αριθμολογία, Feng Shui, Συναισθηματική Νοημοσύνη, Αριθμολογία, Φιλοσοφία, Εναλλακτικές Θεραπείες, & Heal your Life. Δημιούργησε στην Ελλάδα την Ακαδημία Αγγελικών Σπουδών και Ενεργειακής Θεραπευτικής και Συμβουλευτικής, τα Βιωματικά Εργαστήρια Πνευματικής Αφύπνισης και το Spiritual Coaching. Είναι Ολιστική Θεραπεύτρια, Πνευματική Δασκάλα και εμπνεύστρια Συστημάτων Προσωπικής Ανάπτυξης.


Γράφει και εκδίδει βιβλία Πνευματικής Αναζήτησης:


Δημιούργησε και Αρθρογραφεί στο Προσωπικό της Blog «Στους Δρόμους των Αγγέλων», www.angelsroads.blogspot.gr, που έχει εκατομμύρια επισκέψεις, από το 2009, αλλά και στον περιοδικό τύπο. Την κέρδισε η Πνευματικότητα και η προσφορά συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι θεραπείες και η Συγγραφή. Είναι Εμπνεύστρια και Ιδρύτρια της Smart Living Academy,  είναι κορυφαία στην ενδυνάμωση και Spiritual-Life & Business Coach  με εμπειρία στο Coaching Μετασχηματισμού. Διδάσκει, Οδηγεί και Συντονίζει ομάδες Αυτογνωσίας, Θεραπευτικής, Συμβουλευτικής, Προσωπικής Ανάπτυξης, Φωτός και Βιωματικά Σεμινάρια. Είναι μέλος του HCCMA-Hellenic Counseling Coaching & Mentoring Association, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Ρέικι και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Europa Donna Hellas.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Τηλέφωνο.: 6945 155313, 211 4168812

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site:  www.angelsroads.gr

Facebook:  https://www.facebook.com/AngelikoMonopatiAngelicPath

Facebook Προσωπικό προφίλ: https://www.facebook.com/kaith.samartzi

Φολεγάνδρου 3 & Σερίφου 4 

16672 Βάρη

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.