Διεύθυνση:
ΑΛΕΞ. ΣΟΥΤΣΟΥ 8 & ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ, ΚΟΛΩΝΑΚΙ
Αθήνα
ΑΤΤΙΚΗΣ
10671
Ελλάδα
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο:
2114006204
Κινητό:
6977062078
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

Www.facebook.com/Ikigai.Athens

 

Ευαγγελία Βασιλείου

Ενεργειακή θεραπεύτρια - Δασκάλα Ρέικι

* Μαθήματα Usui Reiki όλων των βαθμών

* Ρέικι για παιδιά
* Ολιστική μάλαξη
* Θεραπεία & Επικοινωνία με τα Ζώα μέσω τηλεπάθειας

 

Η Ευαγγελία Βασιλείου, είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ρέικι, του Διεθνούς Συλλόγου Επαγγελματιών Reiki IARP (International Association of Reiki Professionals) και του Reiki Healing Association (RHA) .

Έχει επιπλέον εκπαιδευτεί στις Ιαπωνικές τεχνικές, στη διδασκαλία Reiki σε παιδιά, στην ολιστική μάλαξη και στην Επικοινωνία με τα Ζώα μέσω τηλεπάθειας.

Εκτός από το θεραπευτικό μέρος, διοργανώνει και δίνει σεμινάρια σχετικά με το IKIGAI και την αυτοβελτίωση. Μερικά από αυτά έχουν φιλοξενηθεί στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ. 

Πρόσφατα ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΑΤΑΚΗ την επέλεξε για να κάνει την παρουσίαση των βιβλίων του ΙΚΙΓΚΑΙ και ΜΕΘΟΔΟΣ ΙΚΙΓΚΑΙ, η οποία πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, στο ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΤΑΚΗ στις 12 Φεβρουαρίου 2020.  

Είναι ιδιοκτήτρια του χώρου Ενεργειακών Θεραπειών IKIGAI που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Αλεξ. Σούτσου 8 & Βουκουρεστίου, Κολωνάκι), που είναι ένας χώρος για θεραπείες, διαλογισμούς, μαθήματα Usui Reiki, και σεμινάρια.

Το δικό της ikigai είναι όπως η ίδια λέει: 

«Να βοηθάω τον άνθρωπο να ανακαλύπτει το δικό του Ικιγκάι αλλά και να τον φέρνω σε επαφή με την θεραπευτική ενέργεια της Αγάπης και της Συμπόνιας. Ο δρόμος της ολιστικής αντιμετώπισης κάθε πρόκλησης υγείας γίνεται με σεβασμό μέσα από τον ευγενή και υπέροχο τρόπο που μόνο το Reiki γνωρίζει. Όλοι μας αξίζουμε και έχουμε δικαίωμα στην ποιότητα ζωής και την ευτυχία που δίνει η καλή υγεία».

 

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.