Διεύθυνση:
Ερήμη, Λεμεσός
4630
Κύπρος
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό:
(00357)99589509
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

Βιογραφικό σημείωμα – Φρόσω Νικολάου Καπιρή

 

Η Φρόσω Νικολάου Καπιρή είναι USUI Reiki Master Teacher, Angelic Reiki Teacher, Rose reiki teacher, Abudance reiki teacher, Karmic reiki teacher, Animal and equine master/reiki teacher and communication. Επίσης έχει εκπαιδευτεί και διδάσκει Πυθαγόρεια αριθμολογία και αριθμοσοφία, ακασικά αρχεία, άνοιγμα διαίσθησης και channeling, αγγελική καθοδήγηση μέσω channeling,  κρυσταλοθεραπεία, ενεργειακή προστασία και πολλά αλλά.

Έχει σπουδάσει λογιστική και διοίκηση επιχειρήσεων και έχει μπει στον χώρο της εσωτερικής πνευματικής αναζήτησης και προσωπικής ανάπτυξης τα τελευταία 10 χρόνια, μέσω της οποίας έχει καταφέρει να κατακτήσει την εσωτερική ηρεμία, γαλήνη  και ενδυνάμωση, αντιμετωπίζοντας έτσι τις δυσκολίες της ζωής από άλλη οπτική γωνία από την θέση του παρατηρητή. Εκ τότε έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια και εργαστήρια ποικίλης θεματολογίας τα οποία διδάσκει και συνεχίζει να εμβαθύνει τις γνώσεις και την πνευματική της εξέλιξη μέσω της συμμετοχής της μέσω της συμμετοχής της σε Ομάδες Αυτογνωσίας, προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξής, κβαντικής συνειδητότητας, channeling και αγγελικής καθοδήγησης, spiritual coaching κλπ.

Δημιούργησε και Αρθρογραφεί στην Προσωπική της σελίδα «Heal your path», https://www.facebook.com/healyourpath . Μερικές από τις θεματολογίες που έχει παρακολουθήσει είναι οι αναδρομές σε προηγούμενες ζωές, η χρήση του εκκρεμές – χάρτες και διαίσθηση,  μύηση στην 7 Αρχαγγελικές ακτίνες, ιερά συμβόλαια ψυχής και αρχέτυπα, ακασικά αρχεία και κάρμα, αυτογνωσίας, θεραπεία ζώων, munai ki, Πυθαγόρεια αριθμολογία, Τάντρα, θεραπεία με τα Tibetan bowls, rose reiki, υπνοθεραπεία, γνωσιακή συμπεριφορική θεραπευτική, διαχείριση διαζυγίου και χωρισμού,κλπ. Προσφέρει μεταξύ άλλων τις ακόλουθες ενεργειακές και ολιστικές θεραπείες: Usui reiki, Aγγελικό ρέικι, Ιόχρους Φλόγα, αναδρομές σε προηγούμενες ζωές, καθαρισμός κάρμα με την χρήση του εκκρεμές – χάρτες και διαίσθηση,  θεραπεία ζώων, ετοιμασία Πυθαγόρειων αριθμολογικών προφίλ, Theta healing, Krem Sekhem, θεραπεία με τα Tibetan bowls, κρυσταλλοθεραπεία κλπ

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.