Διεύθυνση:
Ηλιούπολη, Αθήνα
Αττικής
16344
Ελλάδα
Κινητό:
6974 930545
Άλλες πληροφορίες:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά.

Από μικρή ηλικία, και μέσα από τα διάφορα γεγονότα που διαμόρφωσαν την ζωή και την προσωπικότητά μου, είχα ένα όνειρο: να βοηθάω τους ανθρώπους γύρω μου να ‘’ανακαλύψουν’’ την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Να τον ξαναθυμηθούν, ζωντανεύοντας παράλληλα και την σωματική ψυχική και πνευματική τους ισορροπία.

Εργαζόμενη  στον ιδιωτικό τομέα για πάνω από 30 χρόνια, με αντικείμενα άσχετα από αυτό που είχα αρχικά ονειρευτεί, το όνειρό μου πήγε πιο πίσω αλλά ποτέ δεν ξεχάστηκε.

Το 2011 μέσα από μια αφορμή που μου δόθηκε αναβίωσε, και ξεκίνησα το ταξίδι που πρόσταζε η ψυχή μου.

Ένα ταξίδι πραγματικά μοναδικό μέσα από το οποίο ανακάλυψα ή καλύτερα ξαναθυμήθηκα το πόσο σημαντικό είναι να μην αφήνεις πίσω αυτό που η ψυχή σου επιθυμεί.

Και τότε ήταν η στιγμή που μπήκε στην ζωή μου το Ρέικι, η εναλλακτική ολιστική θεραπεία  που χρησιμοποιεί την μετάδοση ζωτικής ενέργειας με το άγγιγμα των χεριών.  Η δυνατότητα της αυτό-θεραπείας είναι το στοιχείο του Ρέικι που το κάνει μοναδικό στον κόσμο σαν θεραπευτική τέχνη.

Αυτή η ‘’καθαρή’’ συμπαντική, ζωτική  ενέργεια, η ενέργεια της ζωής που έρχεται από το σύμπαν, καθαρίζει και θεραπεύει τον οργανισμό 3 επίπεδα : υλικά (σωματικά), νοητικά, πνευματικά, γεμίζοντας μας παράλληλα με δύναμη, κατανόηση, απλότητα και ισορροπία.

Έτσι λοιπόν πήρα τον 1ο βαθμό στο Ρέικι το 2011, τον 2ο βαθμό το 2012, το 2015 τον βαθμό 3α και το 2019 το βαθμό master reiki. Από την στιγμή που πήρα τον 1ο βαθμό το Ρέικι μπήκε στην ζωή μου σε καθημερινή βάση  με την μορφή τόσο της αυτό-θεραπείας όσο και της εξισορρόπησης και της αρμονίας. Με την απόκτηση του 2ου βαθμού Ρέικι μου δόθηκε η ευκαιρία να μεταδώσω την μοναδική αυτή ενέργεια και σε άλλους οι οποίοι μέσω εμού,  είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν την θεραπευτική ενέργεια του ρέικι. 

Το ταξίδι αυτογνωσίας μου ξεκίνησε το 2009 παρακολουθώντας μαθήματα στο ‘’Ινστιτούτο Σφαιρικής Αντίληψης’’ τα οποία και ολοκλήρωσα το 2019.    Παράλληλα ξεκίνησα το 2011 τις σπουδές μου στον Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στον τομέα ‘’Διοίκηση Επιχειρήσεων’’ όπου τις ολοκλήρωσα το 2016 και επειδή το ταξίδι της αυτογνωσίας και της γνώσης δεν σταματά ποτέ, ξεκίνησα να παρακολουθώ μαθήματα coaching στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο όπου το 2018 ολοκλήρωσα το πρόγραμμα : ‘’Coaching Leadership. Στα βήματα του Σωκράτη’’ και το 2019 παρακολούθησα το πρόγραμμα Life Coaching.

  • 2009-2019. Ινστιτούτο Σφαιρικής Αντίληψης
  • 2011-2016 Διοίκηση επιχειρήσεων – Ελληνικό Ανοιχτό Παν/μιο
  • 2018 στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. ‘’Coaching Leadership’’- Στα βήματα του Σωκράτη
  • 2019 Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Life Coaching.

 

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.