Διεύθυνση:
ΑΘΗΝΑ και ΣΠΑΡH
Αττικη και Λακωνια
Ελλαδα
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό:
6945155573
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

Αφήσου στην ροή γιατί η ζωή ξέρει!»
Έτσι πορεύομαι στην ζωή μου.Μπαίνω με θάρρος και ζω την κάθε πρόκληση που μου παρουσιάζεται.Για πολλά χρόνια ήταν μια ασυνείδητη διαδικασία.Από το 2015 όμως και μετά,που γνώρισα το Reiki,όλα άλλαξαν!

Η επαφή με τον ανώτερο εαυτό,η διεύρυνση της συνειδητότητας,η κατανόηση της παρούσας στιγμής και η σύνδεση με την ενέργεια του Reiki,φώτισαν την ζωή μου!

Από τα μαθητικά μου χρόνια ένιωθα μία έλξη για την φιλοσοφία και την ψυχολογία.Το 2019 μπήκε στην ζωή μου η υπνοθεραπεία.Αυτή η «μαγική» μέθοδος που έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να ζήσουν μια πιο όμορφη και γαλήνια ζωή.

Τώρα συνδυάζω το Reiki με την υπνοθεραπεία και βιώνω μεγάλη χαρά όταν οι άνθρωποι απελευθερώνονται από ότι τους βαραίνει και τους βασανίζει.
Σκοπός μου είναι η σύνδεση με την καρδιά,η αγάπη εαυτού,η απαλλαγή από περιοριστικές πεποιθήσεις και εγωικές ψευδαισθήσεις.Να γνωρίσει ο κόσμος το Reiki,την δύναμη του διαλογισμού και της παρατήρησης!

Δραστηριοποιούμαι ανάμεσα στην Αθήνα και την Σπάρτη όπου και διαμένω τον περισσότερο καιρό.Από τα βάθη της ψυχής μου στέλνω αγάπη και φως σε όλους!
NAMASTE!!!
Ευσταθίου Μαρία
Reiki Master –Διδασκαλία/Θεραπευτικές συνεδρίες
Κλινική υπνοθεραπεία (International Diploma by Essex Institute of Clinical Hypnosis)

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.