• ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ (Σύγκριση δύο ή περισσότερων ωροσκοπίων). Έκπτωση 40% αρχική τιμή 120 ευρώ τελική τιμή 70 ευρώ
    Ανάλυση χρήσιμη για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.
    Οι διαπροσωπικές σχέσεις αποτελούν ένα από τα πιο σύνθετα και ενδιαφέροντα θέματα των ανθρώπινων σχέσεων. θα διερευνήσουμε τα στοιχεία εκείνα, που μας δίνουν τη δυνατότητα να αντλήσουμε πληροφόρηση σχετικά με το παραπάνω θέμα. Κυρίως, να αντιληφθούμε το είδος των σχέσεων που δημιουργούμε αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό.

• ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΗ (''Συν Αθηνά και χείρα κίνει'') Έκπτωση 30% αρχική τιμή 70 ευρώ τελική τιμή 50 ευρώ
    Ασφαλώς, αποτελεί μια από τις γοητευτικότερες πλευρές της αστρολογίας. Η πρόβλεψη μέσα από τη μελέτη και τους συμβολισμούς των πλανητών, αποτελεί το αντικείμενο της συνεδρίας. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες στην κατανόηση της έννοιας της συγχρονικότητας. Αλλά ... δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ! "Συν Αθηνά και χείρα κίνει".
    (Η πρόβλεψη μπορεί να μας πληροφορήσει για το εάν και πότε ΄΄η πόρτα είναι ανοικτή΄΄... ή εαν οι συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα επιθυμητό. Από κει και πέρα, η δουλειά που θα κάνουμε με τον εαυτό μας, είναι αυτή που θα μας επιτρέψει να συμβάλλουμε θετικά στη συγχρονικότητα ώστε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητές μας στον έπακρον).
    Με οδηγό τον αστρολογικό μας χάρτη, στοχεύουμε την βέλτιστη διαχείριση των δυνατοτήτων μας.­­­­

• Συνεδρίες με την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
    Τόπος: ΦΑΕΘΩΝ, Κέντρο Αυτογνωσίας Mελέτης και 'Eρευνας