Διεύθυνση:
Πάτρα
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό:
Αποστείλετε ένα Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

I am a Reijukido therapist. I started Reiki therapies for personal reasons, to feel happier and find the meaning of life. The result of these therapies woke up inside me the feeling of helping other people. I am a channel for people who wish to connect with the beautiful Vital Energy, relax and feel balanced spiritually, emotionally and mentally.

Reiki is a Japanese technique for stress reduction and relaxation that also promotes healing. Reiki treats the whole person including body, emotions, mind and spirit creating many beneficial effects that include relaxation and feelings of peace, security and wellbeing.

I can come to your place for Reiki therapies so that another benefit of it is that in this way we raise the energy level of the actual room in which the therapy takes place. I also work with pets to heal them and gently help them merge with us.