Διεύθυνση:

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ & ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟ

Δημήτρης Παπαναστασίου _ ЭЄλΧιόρ

Єνεργειακές Θεραπείες:

Єνέργεια/Ακτίνα Єλιχόρ. Θεραπεία – Κάθαρση. (Master)* Crystal Singing Bowls & Gongs.Ηχοθεραπεία, Ιόχρουν Πύρ, Μετουσίωση – Κάθαρση. (master)*^, Happy Heart Reiki. Κάθαρση, Reiki _ Mikao Usui μέ Οργονοθεραπεία, Κανάλι Αλχημιστών & οί 17 Κώδικες. Ανέλιξη, Κανάλι Ιησού. Κάθαρση & Προστασία, Ακτίνα Αφθονίας. Μαρίας Μαγδαληνής, Ακτίνα Βελτίωσης Όρασης. Αγ. Βαρβάρας, Ακτίνα Θεραπείας Ματιών. Αγ. Παρασκευής. (master)*, Ακτίνα Εύρεσης Δίδυμης Φλόγας. Παναγίας, Ακτίνα Αγίου Κυπριανού. Κάθαρση (master)*, Єνεργειακό Μασάζ μέ Reiki.

Κατασκευές:

Οργονίτες & Συσκευές Οργόνης,

Єνεργειακά Κοσμήματα.

Єνεργειακά σπρέι Κάθαρσης & Προστασίας "Ιόχρουν Πύρ".

WWW.ΗΧΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟΣ® & ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ

wind: 697.98.95.175 & whatsup: 698.73.78.191 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Aθήνα, Άνω Πατήσια.