Ρέικι για μια ουσιαστική ζωή

worldΠολλοί έχουμε όνειρα, αξίες και δυνατότητες που δεν τα έχουμε αφήσει να εκφραστούν πλήρως. Αυτό συμβαίνει συνήθως λόγω του φόβου. Ο φόβος της απόρριψης από τους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους, ο φόβος της αποτυχίας, της απώλειας της ασφάλειας ή απλά ο φόβος της αλλαγής. Όποια και αν είναι τα αίτια, το αποτέλεσμα συνήθως είναι η απόκλιση από τα πιστεύω μας για την ζωή και τον εαυτό μας και το πως ζούμε πραγματικά την ζωή μας.

Το ρέικι έχει τη δυνατότητα να θεραπεύσει όχι μόνο το σώμα μας αλλά και την ίδια μας την ζωή. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από την δυνατότητα του ρέικι να επαναπροσδιορίσει τις αξίες μας και τον προσανατολισμό μας για την ζωή μας στις ουσιαστικές και πραγματικές μας ανάγκες και δυνατότητες...

 

Μέσω των επαναλαμβανόμενων συνεδριών ρέικι επιτυγχάνουμε μια βαθύτερη θεραπεία του εαυτού και αυτό μερικές φορές μπορεί να σημαίνει μια αλλαγή στην καριέρα, στον γάμο, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ένα διαζύγιο, αλλαγή τόπου διαμονής σε κάποιο άλλο σημείο της χώρας ή του πλανήτη, ακόμα και μια αλλαγή στο θρήσκευμα.

Αν βλέποντας την ζωή μας αισθανόμαστε ότι έχουμε παγιδευτεί σε μια νεκρή δουλειά ή ένα γάμο ή μία σχέση, αν όλα αυτά δεν υποστηρίζουν τις πραγματικές μας ανάγκες, αν έχουμε φίλους που αντί να υποστηρίζουν τις πεποιθήσεις μας τις ακυρώνουν , τότε μάλλον βρισκόμαστε σε ένα σημείο που μια σημαντική θεραπεία μπορεί να ξεκινήσει για εμάς, αν είμαστε διατεθειμένοι να την δεχτούμε.

Να θυμόμαστε ότι το ρέικι σέβεται πάντα την ελεύθερη βούληση και ποτέ δεν θα μας αναγκάσει να κάνουμε αλλαγές στην ζωή μας αν δεν είμαστε έτοιμοι να τις δεχτούμε. Ακόμα και αν δεν έχουμε δεχτεί το γεγονός πως δεν απολαμβάνουμε την ζωή μας όπως θα μας άξιζε, ακόμα και αν δεν έχουμε πάρει τις αποφάσεις της αλλαγής, το ρέικι είναι πάντα εκεί έτοιμο να μας δώσει την βοήθεια που θα ζητήσουμε. Με το ρέικι στο επίκεντρο μας , μέσα από τις συνεδρίες που κάνουμε ή μέσω της ανταλλαγής ρέικι με άλλους, μπορούμε να αποκτήσουμε την εσωτερική δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά και να κάνουμε τις απαιτούμενες αλλαγές για μια πιο ουσιαστική ζωή.

Αυτά τα βήματα αλλαγής στην αρχή τους τουλάχιστον δεν είναι εύκολα. Είναι ένα σημείο καμπής για όλους. Το ρέικι μπορεί να παρέχει τη διορατικότητα, το κίνητρο και την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε και να κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές για να μπορέσουμε να εκφράσουμε με πληρότητα αυτά που πραγματικά πιστεύουμε και με αυτό το τρόπο να είμαστε υγιείς, και ευτυχισμένοι. Οι αλλαγές είναι μέρος του σκοπού της ζωής μας και προκαλούνται από την εσωτερική μας ύπαρξη. Από την στιγμή που θα πάρουμε την απόφαση να τις θέσουμε σε εφαρμογή η ζωτική μας ενέργεια αυξάνεται για να μας υποστηρίξει. Μπορεί να χρειάζεται πολύ προσπάθεια από την πλευρά μας αλλά στο τέλος καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τελικά ήταν ευκολότερο από ότι νομίζαμε στην αρχή.

Από την στιγμή που έχουμε κάνει τις αλλαγές βρισκόμαστε σε ένα νέο περιβάλλον με μεγαλύτερη ελευθερία. Θα έχουμε χώρο να αναπτυχθούμε και να αναπνεύσουμε δροσερό αέρα, η ζωή μας θα έχει την δυνατότητα να βρίσκεται σε μια ατέρμονη διαδικασία ανάπτυξης και αύξησης των αξιών μας. Αν είμαστε ανοιχτοί στο ρέικι θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε νέες δεξιότητες και να επιτρέπουμε υγιείς αλλαγές που θα φέρουν νόημα σε ότι κάνουμε

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.