Το Καρούνα Ρέικι είναι η συνέχεια του Ουσούι Ρέικι. Εκπορεύεται από την Θηλυκή Ενέργεια του Θεϊκού και σχετίζεται με την έννοια της συμπόνιας. Συμπόνια που αισθανόμαστε, όχι σαν ενέργεια η οποία μας φέρνει στο ίδιο επίπεδο εκείνου που περνά μία δύσκολη κατάσταση, αλλά στο επίπεδο εκείνο όπου μετουσιώνεται ο,τιδήποτε αρνητικό σε κατανόηση και Θεϊκό Φως.


Καρούνα είναι η ενέργεια η οποία μας ανεβάζει σε μία υψηλότερη κατανόηση και σε ένα υγιέστερο τρόπο να ζούμε την ζωή μας. Καρούνα είναι η ενέργεια η οποία έρχεται από τον Δημιουργό κι επίσης ρέει διά μέσου εκείνων των υψηλών όντων τα οποία είναι απελευθερωμένα από την αυταπάτη του υλικού κόσμου. Η υπέροχη αυτή ενέργεια, είναι γεμάτη με συμπόνια για όλους όσους υποφέρουν και η πρόθεσή της είναι να θεραπεύσει. Είναι παντού γύρω μας και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να συντονιστούμε μαζί της και να την προσκαλέσουμε για να ξεκινήσει την αγαπημένη εργασία της στην ζωή μας.


Καρούνα είναι επίσης μία πνευματική ποιότητα η οποία αναπτύσσεται μέσα μας καθώς προχωρούμε στο πνευματικό μας μονοπάτι. Δημιουργεί μία βαθμιαία ανάπτυξη της συνειδητότητας, ότι όλοι είμαστε ένα. Αυτή η αίσθηση της ενότητας φέρνει μαζί της μία δύναμη η οποία πηγαίνει πίσω από όλη την γήινη δύναμη. Δεν είναι μία διεκδικητική δύναμη ή μία δύναμη η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ίδιον όφελος, αλλά μία δύναμη κατευθυνόμενη από τον Δημιουργό. Είναι η δύναμη της αγάπης και μπορεί να γίνει αισθητή στην καρδιά. Μας θεραπεύει και χαρούμενα φθάνει μέχρι έξω για να βοηθήσει όλους όσους βρίσκονται γύρω μας. Απελευθερώνει όλους τους φόβους, αμφιβολίες κι ανησυχίες και μας γεμίζει με ελπίδα, ειρήνη και χάρη. Είναι εδώ να μας καθοδηγήσει διά μέσου της ζωής και να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε τον πνευματικό μας σκοπό. Μας γνωστοποιεί ότι δεν είμαστε μόνοι μας και ότι μας αγαπά και μας φροντίζει ο Δημιουργός του Σύμπαντος. Με αυτό έρχεται ένα ανοικτό τελειωτικό συναίσθημα, της υπέροχης αξίας του εαυτού κι ενός νέου τρόπου ύπαρξης.
Με την Αθηνά Σαλωνίδου Δασκάλα Usui Reiki, Karuna Reiki, Angelic Reiki

Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται σε όσους είναι ήδη δάσκαλοι του συστήματος Usui Reiki και έχει περάσει χρονικό διάστημα 6 μηνών από την στιγμή που πιστοποιήθηκαν δάσκαλοι στο Usui Reiki και τώρα επιθυμούν να γίνουν δάσκαλοι του Karuna Reiki
Όσοι παρακολουθήσουν αυτό το εργαστήριο θα λάβουν πιστοποίηση και αριθμό πιστοποίησης από το International Center for Reiki Training του ιδρυτή του συστήματος William Lee Rand

ΙΑΘΕΙΗΝ Εναλλακτικός Πολυχώρος Θράκης 138 Πετρούπολη Τηλ. επικοινωνίας 210 57 44 997

Ημερομηνίες : Σάββατο 14 Οκτωβρίου και Κυριακή 15 Οκτωβρίου 10.30 -17.30

 
 
Σάββατο 7 Οκτωβρίου, 20.00-21.30
Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, 20.00- 21.30
Όπως κάθε πρώτο Σάββατο και κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, το καθιερωμένο ραντεβού μας με τους ήχους και τις Δονήσεις!
 
 
 
Φοράμε άνετα ρούχα, φροντίζουμε ώστε το τελευταίο μας γεύμα να είναι περίπου δύο ωρίτσες πριν, ξαπλώνουμε σε μια άνετη για εμάς θέση κι απολαμβάνουμε το δρώμενο. Η χαλάρωση και μόνον αρκεί γαι να δώσουμε τον απαιτούμενο "χώρο" στο σοφό μας Σώμα και αυτό θα πράξει τα υπόλοιπα. Λέγεται πως 1 ώρα επαφής με τον Ήχο και την Δόνηση, αντιστοιχεί σε οκτώ ώρες ύπνου.
Χρησιμοποιούνται ιδιόφωνα όργανα όπως, ηχογαβάθες, κύμβαλα, γκόνγκ, μελωδοί, ντραμ της θάλασσας...

Σπουδαία θέση έχει ο Ήχος, η Μουσική, η Αρμονία από Αρχαιοτάτους χρόνους, εις την Ζωή και Ευζωία των Ανθρώπων.
Εις την Αρχαία Ελλάδα, οι Μούσες και ο Απόλλων, φροντίζουν συμβολικά να μας αφυπνίσουν στον τομέα αυτόν.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κλειώ: Μούσα της ιστορίας. Σύμβολά της, η σάλπιγγα, η κλεψύδρα. Απεικονιζόταν με ένα δάφνινο στεφάνι στο κεφάλι και περγαμηνές τριγύρω της.

Καλλιόπη: Προστάτιδα της επικής ποίησης, Μούσα της ευγλωτίας.Απεικονίζεται συνήθως με χρυσό στεφάνι στο κεφάλι, κρατώντας πινάκιο και γραφίδα (και συχνά με τα Ομηρικά έπη στα γόνατά της).

Πολύμνια: Η Μούσα που ενέπνεε τους ύμνους και τα τραγούδια προς τιμήν των θεών. Αναπαρείσταται στοχαστική, με μακρύ μανδύα και πέπλο.

Τερψιχόρη: Μούσα της λυρικής ποίησης και του χορού. Σύμβολόν της, η λύρα.

Ερατώ: Μούσα της ερωτικής ποίησης με σύμβολό της τη λύρα. Συχνά απεικονίζονταν γυμνή ή καθιστή με στεφάνι από ρόδα.

Ευτέρπη: Η Μούσα της μουσικής. Σύμβολό της ήταν ο διπλός αυλός και το στεφάνι από δάφνες στα μαλλιά.

Θάλεια: Μούσα της βουκολικής ποίησης και της κωμωδίας. Απεικονίζεται με στεφάνι κισσού. Κρατά στο δεξί χέρι μάσκα θεάτρου και στο αριστερό μια ράβδο.

Μελπομένη: Μούσα της τραγωδίας. Απεικονίζεται πλάι στο Διόνυσο, φορώντας τραγική μάσκα ή κρατώντας την τραγική μάσκα στο ένα χέρι και ένα μαχαίρι στο άλλο. Στα μαλλιά φέρει στέμμα από κυπαρίσσι. Μέσω της τραγωδίας η Μούσα αυτή, βοηθά τον Άνθρωπο να θριαμβεύσει!

Ουρανία: Μούσα της αστρονομίας και της αστρολογίας. Συνήθως συναντάται στις παραστάσεις κρατώντας στο δεξί χέρι διαβήτη και στο αριστερό μια ουράνια σφαίρα.

Και Μουσαγέτης αυτών ο Απόλλων! Ο Θεός του Φωτός, του Ήλιου, της Ίασης και της Αρμονίας. Τετραφάρμακος η υπόστασή του καθώς φέρει τέσσερις ιδιότητες: της Τοξευτικής, της Ίασης, της Αρμονίας και της Μαντικής(ουχί με την σημερινή της σημασία, αλλά με την αρχική, δηλαδή "η φιλία μεταξύ Θεών και Ανθρώπων"!).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δηλώσεις συμμετοχής με μήνυμα στο inbox ή στα μυνήματα της σελίδας. Επίσης στα τηλέφωνα που είναι στην διάθεση της σελίδας ή μέσω mail.
Πατώντας "Ναι" στις επιλογές της εκδήλωσης, δεν θεωρείται δήλωση συμμετοχής.
Παρακαλώ να αναφέρετε την ημέρα που ενδιαφέρεστε.
 
https://www.facebook.com/events/189418408268000/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2229%22%2C%22ref_notif_type%22%3A%22plan_user_invited%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&notif_id=1506604441666684&notif_t=plan_user_invited

 

 


Γράφει η Αθηνά Σαλωνίδου,

REIKI MASTER TEACHER ,

Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου ΡΕΙΚΙ,

https://www.facebook.com/groups/www.iathiein.gr/

 

 

Επειδή χρειάζεται τέτοιου είδους εμπειρίες να μοιράζονται σε μία ομάδα εναλλακτικών θεραπειών θα ήθελα να σας αναφέρω την πρόσφατη προσωπική μου εμπειρία με τον μικρότερο γατούλη μου που αντιμετώπιζε θέμα πολύ σοβαρό με το έντερό του.

Από τότε που τον βρήκα (3 ημερών) άρχισε να έχει θέματα δυσπεψίας με το γάλα. Αργότερα που πέρασε στην στερεά τροφή, το πρόβλημα εντάθηκε, με αποτέλεσμα να χρειάζεται κάποιες φορές να τον πάμε στον γιατρό για να βοηθηθεί να ενεργηθεί με επίπονο τρόπο.

Επειδή δεν θα ήθελα να βιώσει τέτοια εμπειρία ξανά στη ζωή του, αποφάσισα νa χρησιμοποιήσω όλα όσα έχω στα χέρια μου, από πλευράς ενεργειακής θεραπείας, με σιγουριά ότι θα έχουμε το τελειότερο αποτέλεσμα.

Ξεκίνησα να του κάνω θεραπεία με Aura-Soma Beamer, χρησιμοποιώντας το πορτοκαλί για όλα τα σοκ που έφερε στο πεδίο του μέχρι αυτή τη στιγμή, μετά το ροζ σε όλη την περιοχή της κοιλιάς για να θεραπεύσει όλα τα συναισθηματικά τραύματα από όλες τις αιτίες, μετά το κόκκινο για να εγκαθιδρυθεί η θέλησή του για γείωση της ενσάρκωσής του και μετά πέρασα στα Ιάματα και στην ροζ Πομάδα.

Του έδινα το ροζ Ίαμα μέσα στο νερό του και με την ροζ Πομάδα του καθάριζα όλη την αύρα του.
Όλα αυτά συνοδευόντουσαν από απανωτές συνεδρίες Ρέικι είτε εξ επαφής, είτε από απόσταση.

Αποτέλεσμα : Μέσα σε 2 ημέρες όλα έγιναν απόλυτα φυσιολογικά και τώρα είναι τέλεια καλά απολαμβάνοντας το παιχνίδι με τις άλλες γατούλες μας.

Εμπιστευόμαστε όλα τα δώρα που διαθέτουμε στην θεραπευτική μας φαρέτρα για να φέρουμε την ισορροπία και την υγεία στη ζωή μας και στην ζωή όλων των όντων γύρω μας!!!

Γιατί γι αυτό το πρακτικό μέρος αξίζει να χρησιμοποιούμε όλα όσα μάθαμε μέσα από εκπαίδευση και αγάπη για τη Ζωή!


Namaste

Σελίδα 1 από 30

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.