Διαλογισμός με το μπλέ φως του Σείριου

DoreenVirtueΚαθοδήγηση των αγγέλων - Doreen Virtue

Επιμέλεια κειμένου: Νάνσυ Μακρή, Κατερίνα Δεκαβάλλα, Αντα Καραβάνη

H Doreen Virtue είναι μία πνευματική και μεταφυσική δασκάλα της ψυχολογίας, η οποία δουλεύει στενά με τα αγγελικό βασίλεια.

Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων που αφορούν αγγέλους. Το βιβλίο της «Θεραπεία με τους Αγγέλους» είναι best seller. Κάθε εβδομάδα έχει εκπομπή στο ραδιόφωνο με τίτλο «Αγγελική Θεραπεία», όπου συζητάει πως οι άγγελοι και οι Αρχάγγελοι μπορούν να μας βοηθήσουν να έχουμε ευτυχισμένη και υγιή ζωή. Δέχεται τηλεφωνήματα και μεταφέρει αγγελικά μηνύματα και καθοδήγηση από τους αγγέλους και τους αρχαγγέλους. Η ραδιοφωνική της εκπομπή είναι επίσης ένας παγκόσμιος θεραπευτικός κύκλος όπου οι ακροατές προσεύχονται ο ένας για τον άλλον.

Σε μία από αυτές τις ραδιοφωνικές εκπομπές (13 Ιουνίου 2012) η Doreen μοιράστηκε με τους ακροατές κάποια σημαντικά και σχετικά επείγοντα μηνύματα των αγγέλων για τα τωρινά παγκόσμια γεγονότα, τις ενέργειες της γης και το θεϊκό σκοπό της ζωής μας. Η Doreen σ’ αυτήν τη ραδιοφωνική εκπομπή μίλησε αναλυτικά για τον αστερισμό «Σείριο» αναφέροντας τον ως το «μπλε αστέρι» αφού η ενέργεια του αστεριού έχει το μπλε φως του κοβαλτίου και έκλεισε την εκπομπή με ένα δυνατό διαλογισμό τον οποίο και παραθέτουμε:

«Παίρνουμε μερικές βαθιές αναπνοές. Βλέπουμε ή νιώθουμε το μπλε φως του κοβαλτίου, την ακτίνα του βασιλικού μπλε φωτός, Ζητάμε από τους αγγέλους να μας βοηθήσουν να ανοίξουμε την καρδιά μας στο βαθμό που μπορούμε ή που θέλουμε και φέρνουμε αυτό το μπλε φως μέσω του 7ου τσάκρα (στέμμα), μέσω της αναπνοής μας στην υπέροχη και μαγική καρδιά μας. Δε χρησιμοποιούμε τη δική μας ενέργεια αλλά την ενέργεια του μπλε φωτός που έρχεται άφθονα και πολύ εύκολα από τον Σείριο.

Μπορείτε να δώσετε ένα σχήμα σ’ αυτό το μπλε φως είτε για κάποιο προσωπικό σας ζήτημα είτε για κάποια ζήτημα που αφορά όλη την ανθρωπότητα.

Τι χρειάζεστε περισσότερο αυτή τη στιγμή σε προσωπικό επίπεδο που θα μπορέσει να υποστηρίξει τον σκοπό της ζωής σας?

Μπορείτε να δώσετε ένα σχήμα σ’ αυτό το μπλε φως και μετά να το στείλετε στις καρδιές και στο μυαλό των ανθρώπων που έχουν δύναμη στη βιομηχανία πετρελαίου, στη φαρμακευτική βιομηχανία, στη βιομηχανία όπλων, στους τραπεζικούς, στη βιομηχανία των Μ.Μ.Ε., στους πολιτικούς, στους εμπόρους ναρκωτικών, στους λαθρεμπόρους έτσι ώστε να ανοίξουν τις καρδιές τους και το μυαλό τους προς την συμπόνια.

Όταν ανοίγει η καρδιά και το μυαλό στην συμπόνια τότε δεν μπορείς να λειτουργείς με χαμηλή ενέργεια, δεν μπορείς να σκοτώνεις φάλαινες, δελφίνια, ζώα, δεν μπορείς να μολύνεις το περιβάλλον, δεν μπορείς να ρυπαίνεις τη Γη ή να κακομεταχειρίζεσαι τις φυσικές πηγές της, δε μπορείς να δημιουργείς τεχνητές υφέσεις που βλάπτουν τους ανθρώπους και τα ζώα.

Ζητάμε να στέλνετε αυτό το μπλε φως σ’ όλους αυτούς παγκόσμιους ηγέτες αρκετές φορές μέσα στη μέρα, κάθε μέρα και να χρησιμοποιείτε τη δύναμη του οραματισμού για να δείτε τους ανθρώπους και τη Γη θεραπευμένους.

Ευχαριστούμε αδελφές και αδελφοί για την ετοιμότητα σας και την προθυμία σας ν’ ανοίξετε την καρδιά σας αυτή τη στιγμή, να καθαρίσετε το μυαλό σας και να συγκεντρωθείτε σ’ αυτά που πρέπει να κάνετε.

Ευχαριστώ!»

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.