3ο Δωρεάν Σεμινάριο του Συλλόγου Ρέικι 13 Δεκεμβρίου (2)

image001ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ενδυνάμωση της αύρας και εξύψωση των τσάκρα

σε ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Με τη Ρούλα Ιωάννου (Gayatri)

Η αύρα είναι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που περιβάλλει και προστατεύει κάθε ζωντανό οργανισμό.

Μία καθαρή και ισορροπημένη αύρα μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την ενεργειακή μας διεύρυνση, μέσω της αδιάκοπης ενδυνάμωσης της ροής της ενέργειας σε όλο το ενεργειακό μας σύστημα.

Τα ενεργειακά κέντρα είναι οι ρυθμιστές της ροής ενέργειας. Είναι όργανα που παίρνουν συμπαντική ζωτική ενέργεια, τη μεταβολίζουν και τη διοχετεύουν στους αδένες του σώματος και στο νευρικό σύστημα διασφαλίζοντας ένα υγιές σώμα σε όλα τα επίπεδα.

Κάθε ενεργειακό κέντρο είναι ενέργεια που δονείται σε συγκεκριμένη ιδιαίτερη συχνότητα, έχει το δικό του χρώμα, τον δικό του ήχο, τη δική του μορφή και τη δική του συχνότητα και περιέχει ένα συμπαντικό πνευματικό μάθημα ζωής, μια μοναδική ιερή αλήθεια που πρέπει να μάθουμε καθώς εξελισσόμαστε σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης. Η παραβίαση των αληθειών αυτών αποδυναμώνει και το πνεύμα και το σώμα ενώ ο σεβασμός τους αυξάνει τη δύναμη του πνεύματός μας και του φυσικού σώματός μας.

Όταν τα ενεργειακά κέντρα είναι σε ισορροπία, χαρίζουν στον άνθρωπο σημαντικές ποιότητες για την εξέλιξή του, όπως αγνότητα, ελευθερία, ενότητα, αγάπη, ευτυχία, σοφία, αυτοκυριαρχία , δημιουργικότητα κ.τ.λ.

Τα βαθιά τραύματα, οι αρνητικές σκέψεις, τα αρνητικά βιώματα, οι απώλειες στη ζωή μας, δεν επιτρέπουν στα κέντρα να περιστρέφονται ελεύθερα και σε καθαρή συχνότητα, με αποτέλεσμα την έλξη αρνητικών γεγονότων στη ζωή μας (αφού ερμηνεύομε με αρνητικό τρόπο τον κόσμο), την πρόκληση προβλημάτων υγείας και τη γήρανση.

Όσο περισσότερο ισορροπούμε και εναρμονίζουμε το σύστημα των ενεργειακών κέντρων (τσάκρας), τόσο περισσότερη Θεϊκή ουσία φωτός απορροφούμε και ενδυναμώνεται η αύρα μας με αποτέλεσμα την πραγματοποίηση των εσωτερικών στόχων και τη βιωματική συνείδηση μιας ανώτερης πραγματικότητας.

Το σεμινάριο αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των εσωτερικών πηγών δύναμης, στην προσέγγιση υψηλότερων επιπέδων συνείδησης και στην ενδυνάμωση της αύρας, μέσω διαλογισμών και του συντονισμού των δονήσεων των τσάκρας με την ανώτερη συχνότητατης ηχητικής δόνησης του κέντρου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και για πληροφορίες, παρακαλώ καλέστε στα τηλέφωνα: 210 6018319 - 6977248655.

Ώρα προσέλευσης: 5.30-6.00 μμ
'Ώρα έναρξης: 6.00΄ακριβώς.
Η είσοδός σας μετά την έναρξη μας φέρνει σε δύσκολη θέση.
Είμαστε βέβαιοι ότι είναι και δική σας δέσμευση η τήρηση της ώρας, ώστε η ομάδα να διατηρεί την αρμονική της σύνδεση και ο ομιλητής την απρόσκοπτη ροή του, ώστε να πραγματοποιούνται τα σεμινάρια με τον αρμονικότερο τρόπο.

Φέρτε μαζί σας ένα μαξιλαράκι
είσοδος για τα μέλη: ΔΩΡΕΑΝ (αποκλειστικά με την επίδειξη της ενημερωμένης κάρτας μέλους)
είσοδος για τα μη μέλη ή για όσους δεν έχουν ενημερώσει το 2014: 5 ευρώ.

Η διεύθυνση είναι στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Ολύμπου 25
(παράλληλη της Πεντέλης στο ύψος του κόμβου της αττικής οδού).
Η είσοδος είναι δίπλα στο κρεοπωλείο Κυκλάδες και ακολουθείτε τα βελάκια που γράφουν Ευρωπαιδεία μέχρι τον πρώτο όροφο.

Αν χρησιμοποιήσετε προαστιακό η στάση είναι Πεντέλη.
Αν έρθετε με μετρό, κατεβαίνετε Χαλάνδρι, παίρνετε το 461 λεωφορείο και κατεβαίνετε στάση Πάρνωνος.
Με αυτοκίνητο συνεχίζετε την Παπανικολή ευθεία, μετά την πλατεία Κέννεντυ κάνετε στο δεύτερο φανάρι αριστερά, συνεχίζετε και παρκάρετε στο STOP στο τέλος του δρόμου.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας αν χρειαστείτε επιπλέον οδηγίες είναι: 6944175767

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.