«Η ενέργεια των τροφών, κίνημα slow food, ayurveda και αλχημεία» με τον Δημήτρη Χωματά

energeia trofwnΤο πρώτο μας σεμινάριο για το 2013 είναι εδώ! Σας προσκαλούμε όλους να απολαύσετε ένα μαγικό ταξίδι που μέσα από κραδασμούς μπαχαρικών, βοτάνων και καρπών, θα μας οδηγήσει στην αγάπη και τη χαρά της δημιουργίας.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου

«Η ενέργεια των τροφών, κίνημα slow food, ayurveda και αλχημεία»

Οι γιορτές πέρασαν και όπως κάθε χρόνο απολαύσαμε πληθώρα λιχουδιών. Τι καταναλώσαμε όμως στην πραγματικότητα χωρίς να το γνωρίζουμε?

Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψουμε τις κρυφές ιδιότητες των τροφίμων, θα αισθανθούμε την ενέργεια τους, θα γνωρίσουμε την φιλοσοφία του κινήματος slow food και της πανάρχαιας ayurveda.


θα δούμε την πραγματική έννοια της Αλχημείας.
Λέγεται πως είναι εξαιρετικά σπάνιο δώρο το να έχεις ένα ανθρώπινο σώμα.
Υπάρχουν αναρίθμητες ψυχές που περιμένουν να πάρουν ανθρώπινη μορφή. Μέσω του σώματος και του νου μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει τον αληθινό του εαυτό.
Εμείς, θα δούμε την αλχημεία των τροφίμων, θα αποκτήσουμε ένα οδηγό με τις αλχημικές ιδιότητες πολλών τροφίμων και με βάση αυτόν θα μπορούμε να παρασκευάσουμε τα δικά μας αλχημικά και ενεργειακά γεύματα ώστε να προσφέρουμε στο ιερό μας σώμα όλα όσα χρειάζεται και να το προστατεύσουμε από βλαβερούς συνδυασμούς που συνήθως γίνονται από απλή άγνοια.

Το σεμινάριο προσφέρει ο Δημήτρης Χωματάς

Reiki Master Teacher
Chef de cuisine
Chef Patissiere
☺ Ώρα προσέλευσης: 5.30-6.00 μμ

Ώρα έναρξης: 6.00΄ακριβώς. (Θερμή παράκληση να είστε έγκαιρα στην ώρα σας. Μετά την έναρξη του σεμιναρίου είναι εξαιρετικά δύσκολη η είσοδο σας. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν επιθυμείτε να διακόψετε τον ομιλητή με την είσοδό σας, ούτε να διαταράξετε τον συντονισμό της ομάδας)

☺ Φέρτε μαζί σας ένα μαξιλαράκι

☺ είσοδος για τα μέλη: ΔΩΡΕΑΝ (αποκλειστικά με την επίδειξη της κάρτας μέλους)

είσοδος για τα μη μέλη: 5 ευρώ.

☺ Αν επιθυμείτε δεμένες σημειώσεις της ομιλίας (35 σελίδες) μπορείτε να τις έχετε αν το δηλώσετε κατά την κράτηση θέσης σας και μόνο έως 2 ημέρες πριν το σεμινάριο. Το κόστος είναι 6 ευρώ.

☺ Κράτηση θέσης στα τηλέφωνα:

Φιλίτσα Κόρμπα, 210-8621031 και 6973-533544

Ευαγγελία Μαρούγκα, τηλ: 6944-665474 & 210-8045864.

Η διεύθυνση είναι στο Χαλάνδρι, Ολύμπου 25 (παράλληλη της Πεντέλης στο ύψος του κόμβου της αττικής οδού). Η είσοδος είναι δίπλα στο κρεοπωλείο Κυκλάδες και ακολουθείτε τα βελάκια που γράφουν Ευρωπαιδεία μέχρι τον πρώτο όροφο.

Αν χρησιμοποιήσετε προαστιακό η στάση είναι Πεντέλη.

Αν έρθετε με μετρό, κατεβαίνετε Χαλάνδρι, παίρνετε το 461 λεωφορείο και κατεβαίνετε στάση Πάρνωνος.

Με αυτοκίνητο συνεχίζετε την Παπανικολή ευθεία, μετά την πλατεία Κέννεντυ κάνετε στο δεύτερο φανάρι αριστερά, συνεχίζετε και παρκάρετε στο STOP στο τέλος του δρόμου.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας αν χρειαστείτε επιπλέον οδηγίες είναι: 6944175767

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.