"Αποτυπώματα" - Αποτυπώματα της χρόνιας Ψυχικής και Συναισθηματικής κατάστασης εις το Σώμα , με την Άννα Χαλκιώτη

 "Αποτυπώματα" 
Okeanos - Αυτογνωσία και Ρέικι

Τα «αποτυπώματα» της χρόνιας Ψυχικής και Συναισθηματικής κατάστασης εις το Σώμα.
Στο Σεμινάριο, προσεγγίζουμε τα αποτυπωμένα αποτελέσματα εις το Σώμα, μακροπρόθεσμης Ψυχικής και Συναισθηματικής κατάστασης. Εξασκούμεθα στην μελέτη και βαθειά παρατήρηση όλου αυτού του μηχανισμού. Κινούμεθα προς την Αυτογνωσία και Ετερογνωσία ,προς την ίαση (πεποιθήσεις, διατροφή, καθαρμοί), καθώς και σταδιακά προς την σίγαση της κριτικής(προς τον εαυτό και τους άλλους) λόγω της γνώσης αιτίας- αποτελέσματος.


Κρίνεται απαραίτητο για θεραπευτές όλων των ειδικοτήτων. Επίσης ιδανικό για όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν εαυτούς βαθειά, γνωρίζοντας πια σχεδόν κάθε τι που συμβαίνει εντός, με ποια μορφή εκδηλώνεται, ποιό το μήνυμα, πως επέρχεται η ίασις. Βοηθά στην κατανόηση της ανθρώπινης φύσης και για αυτό ίσως σταδιακά να καλυτερεύσουν οι σχέσεις. Και φυσικά, βοηθά όλα τα επαγγέλματα που έρχονται σε επαφή με κοινό, καθώς βελτιώνει την οπτική και την συμπεριφορά.

Το Σεμινάριο αποτελείται από τρία επίπεδα:

23–24 Σεπτεμβρίου 2017, Α’ επίπεδο: Στο πρώτο επίπεδο μελετάμε τα πρώτα βασικά εξωτερικά χαρακτηριστικά που διαγράφονται στο Σώμα και αυτά τα οποία έρχονται ως πληροφορία από έναν άνθρωπο, καθώς αυτός μιλά. Ψυχογράφημα φωνής και ομιλίας. Μελέτη προσώπου(φυσιογνωμική). Παρατηρώντας το σώμα, ακούγοντας την φωνή. Ενεργειακή Ανατομία.
~ Φυσιογνωμική προσώπου
~ Φυσιογνωμική Σώματος
~ Ψυχογράφημα του ποδιού/ πελμάτων
~ Ψυχογράφημα της Φωνής
~ Ενεργειακή Ανατομία Σώματος και Συμπτωμάτων αυτού(επίπεδο 1.)


14-15 Οκτωβρίου 2017, Β΄ επίπεδο: Στο δεύτερο επίπεδο, θα εισχωρήσουμε εντός του ανθρώπινου σώματος. Θα μελετήσουμε τα όργανα και τυχόν ενδείξεις που αυτά μας δίδουν ή παθογένειες και τι σημαίνουν σωματικά και ενεργειακά. Θα δοθούν οι βασικές αρχές της Κινεζικής Ιατρικής, απλά και κατανοητά. Τα ζεύγη των οργάνων, οι Μεσημβρινοί αυτών. Οι πέντε «θησαυροί» της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής.
~ Μελέτη και φυσική ανατομία των βασικών οργάνων της Π.Κ.Ι.(σπλήνας, στόμαχος, πνεύμονες, παχύ έντερο, καρδιά, περικάρδιο, λεπτό έντερο, νεφρά, ουροδόχος κύστη, συκώτι, χοληδόχος κύστη, ο ρόλος του τριπλού θερμαστή).
~ Μελέτη και ενεργειακή ανατομία των άνωθεν οργάνων, παθογένειες, δυσλειτουργίες και επαναφορά εις την φυσικότητά τους.
~ Μελέτη και ανίχνευση των μεσημβρινών των άνωθεν οργάνων.
~ Μελέτη των «πέντε θησαυρών» της Π.Κ.Ι.
~ Ενεργειακή Ανατομία Σώματος και Συμπτωμάτων αυτού(επίπεδο 2.)


11- 12 Νοεμβρίου 2017, Γ΄ επίπεδο: Σε αυτό το τελευταίο επίπεδο θα αναφερθούμε στο περιβάλλον, αναλύοντας τους εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες που επηρεάζουν την ανθρώπινη τριμέρια (εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον ανθρώπου). Επίσης θα μελετήσουμε εις βάθος τα πέντε στοιχεία της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής(φωτιά, νερό, γη, αήρ και μέταλλο), διότι από αυτά εντέλει αποτελούμεθα. Τα πέντε στοιχεία και τα πέντε ζεύγη των μεσημβρινών σε απόλυτη εξισορρόπηση.
~ Μελέτη των πέντε στοιχείων (φωτιά, νερό, γη, αήρ, μέταλλο)και πως αυτά ανιχνεύονται και επιδρούν εις την ανθρώπινη τριμερή Φύση.
~ Μελέτη του περιβάλλοντος (εσωτερικό κλίμα – εξωτερικό κλίμα). Πώς αυτό επιδρά στην Υγιεία(σωματική, ψυχοσυναισθηματική).
~ Οι αρχές Kyo – Jitsu και Yin- Yang.
~ Τρόποι εξισορρόπησης των πέντε στοιχείων, του περιβάλλοντος, του Kyo -Jitsu και του Yin- Yang, για μια αρμονικότερη Ζωή.
~ Ενεργειακή Ανατομία Σώματος και συμπτωμάτων αυτού(επίπεδο 3).

Η μελέτη και παρατήρηση της Ανθρώπινης Φύσης είναι μεγαλειώδης!Κανείς δεν είναι το αποτέλεσμα που εμείς βλέπουμε. Διεργασίες χρόνων μας βγάζουν έξω από την φυσικότητά μας. Η Κινεζική Ιατρική είναι ένα υπέροχο όχημα για να εξηγήσουμε απλά και όμως διεξοδικά την Φυσική και Ενεργειακή Ανθρώπινη ανατομία. Για αυτό και το σεμινάριο αυτό, δίδει αρκετή από την βασική της θεωρία.


Κρατήσεις θέσεων έως και δύο ημέρες πριν, από τις αναγραφόμενες ημερομηνίες.
Ώρες: Σάββατα 5.30μμ- 21.30μμ / Κυριακές 11.00πμ- 5.00μμ

Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχών: f/b Άννα Ωκεανός(inbox) https://www.facebook.com/okeanida.gr/?fref=nf (inbox)
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
210. 24 02 644 και 697 81 41 083

Σχολή Αυτογνωσίας, Φιλοσοφίας και Ρέικι
Σεμινάρια- Εκπαίδευση- Κέντρο θεραπευτικού Ήχου και Δόνησης
Αλικαρνασσού 9, Αχαρναί

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.