Οι σκέψεις μας και οι προθέσεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας

rene magritte 188372 mτου Δημήτρη Χωματά

Οι σκέψεις μας και οι προθέσεις μας δημιουργούν την πραγματικότητα μας

Πως θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το Ρέικι ώστε να μπορέσουμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας με τρόπο τέτοιο που να είναι ξεκάθαρο μέσα μας το πώς θέλουμε να είναι και να ζούμε την ζωή μας?
Αυτό είναι ένα θέμα που έχει γίνει πολλή συζήτηση και που σίγουρα θα εξακολουθήσει να συζητιέται συνεχώς.
Πως μπορούμε λοιπόν να το κάνουμε?

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους συντονισμούς Ρέικι για το ανώτερο καλό και να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα που αναζητούμε?

Οσο αφορά τους νέους πρακτικούς του Ρέικι, που δεν έχουν προχωρήσει ακόμα πέραν του πρώτου βαθμού ας ξεκαθαρίσω πως δεν χρειάζεται να ανησυχούν γιατί πολύ απλά δεν έχει σημασία το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.
Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι πως πάντα μπορεί κανείς να στέλνει την ενέργεια του Ρέικι στους σκοπούς και τους στόχους του
Υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό στη ζωή. Ένα μυστικό που δεν μας το είπε ποτέ κανείς και που όλοι μας δικαιούμαστε να γνωρίζουμε, ώστε να γίνουμε συν δημιουργοί της πραγματικότητας που ονομάζεται γη.
Το μυστικό είναι πως εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητα μας. Όλοι μας είμαστε μάγοι που δυστυχώς υποφέρουμε από αμνησία.
Το μυαλό μας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το σύμπαν.
Εκπέμπει συνεχώς τις σκέψεις μας, τα πιστεύω μας και τα θέλω μας μέσω των δονήσεων που εκπέμπουμε και αυτό που επιστρέφει σε εμάς είναι η υλοποίηση τους σε υλικό περιβάλλον. Έλκουμε τους ανάλογους ανθρώπους, τα μέρη , ακόμα και τα υλικά αγαθά που κατέχουμε, όλα με βάση αυτά που εκπέμπουμε ως επιθυμίες.
Τα τσάρκα μας λειτουργούν ως ανιχνευτές των κοσμικών ακτινών και συμβάλουν στην θεραπεία όλων αυτών που επιθυμούμε να θεραπεύσουμε επάνω μας και γύρω μας αν συνδυαστούν με την αγνότερη όλων των ακτινών, το ρέικι
Το ρέικι θεραπεύει το μυαλό,. τόσο την συνείδηση όσο και το ασυνείδητο.
Στο ασυνείδητο είναι αποθηκευμένες οι πληροφορίες που ορίζουν ποιοι πραγματικά είμαστε. Βέβαια, υπάρχει το πρόβλημα πως δεν έχουμε απευθείας πρόσβαση σε αυτό το σημείο του εγκεφάλου μας και πως δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά είναι αποθηκευμένο εκεί. Και αυτές οι πληροφορίες είναι που κυριολεκτικά μας κυβερνούν.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι σημαντικό να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας.
Μια σκέψη οδηγεί σε ένα συναίσθημα και μόλις αυτό το συναίσθημα γίνει αντιληπτό από το μυαλό, γίνεται πεποίθηση. Και μόλις δημιουργηθεί η πεποίθηση αρχίζουμε να οριοθετούμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους γύρω μας. Περιορίζουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Επιλέγουμε να σκεφτούμε με αρνητικό πρόσημο και αυτό το πρόσημο αποθηκεύεται βαθιά μέσα στο υποσυνείδητο μας.
Η επιλογή αρνητικών πρόσημων στις σκέψεις μας έναντι των θετικών έχει ως αποτέλεσμα να επιβραδύνεται η λειτουργία των τσάρκα μας και το αποτέλεσμα είναι η ενεργειακή δυσλειτουργία τους και αυτό εκδηλώνεται στο φυσικό επίπεδο. Η αλλαγή τρόπου σκέψης έχει ως αποτέλεσμα μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της δικής μας πραγματικότητας.
Ξαναθυμόμαστε πως το σύμπαν, ο κόσμος, ποτέ δεν ήταν εναντίον μας και πως μπορούμε να έλξουμε αλλά και να εκπέμψουμε υψηλότερες ποιότητες δονήσεων αλλάζοντας την πραγματικότητα και τον κόσμο μας.
Έτσι θα βιώσουμε πνευματική, συναισθηματική και φυσική απελευθέρωση, φέρνοντας στην πραγματικότητα μας οτιδήποτε επιθυμούμε πραγματικά. Σε αυτό ακριβώς μπορεί να μας βοηθήσει η ενέργεια του Ρέικι. Καθαρίζοντας το μυαλό και τα τσάκρα μας, βοηθώντας μας να εκπέμπουμε τις σωστές δονήσεις, έχουμε πολύ συντομότερα το αποτέλεσμα στο φυσικό μας περιβάλλον.
Το Ρέικι συνδέεται και είναι συνώνυμο με την ανώτερη διάνοια που συντηρεί την ζωή,
Ως εκ τούτου μπορεί να συμβάλει στην θεραπεία της ζωής μας.
Η πραγματικότητα μας είναι αποτέλεσμα των σκέψεων και των πεποιθήσεων μας
Για αυτό λοιπόν πρόσεχε
Πρόσεχε τι σκέφτεσαι γιατί οι σκέψεις γίνονται λέξεις
Πρόσεχε τι λες γιατί οι λέξεις γίνονται πράξεις
Πρόσεχε τι κάνεις γιατί οι πράξεις γίνονται συνήθεια
Πρόσεχε τις συνήθειες σου γιατί αυτές ορίζουν το μέλλον σου

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.