Προσφορά για Ολιστική Αστρολογία, Συναστρία,Πρόβλεψη

astrologyΗ Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου, Προσφέρει από 20 έως 40 % έκπτωση σε όλα τα αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας, με την επίδειξη της κάρτας μέλους, στα εξής θέματα:

 • ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (Ατομική ανάλυση) Έκπτωση 20%, αρχική τιμή 80 ευρώ, τελική τιμή 60 ευρώ.
  Η ολιστική ανάλυση του ατομικού ωροσκοπίου, μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε να αποδεχτούμε και να διαχειριστούμε τις διαφορετικές μας ποιότητες.
  Βοηθάει να δούμε τον Άνθρωπο ως σύνολο και μας υποδεικνύει με συμβουλευτικό τρόπο, την προσωπική μας εξέλιξη.
  Η πολυδιάστατη οπτική του, μας προσανατολίζει στα 4 βασικά επίπεδα. Το σωματικό το συναισθηματικό, το διανοητικό και το πνευματικό.
  Με οδηγό το προσωπικό μας αποτύπωμα, στοχεύουμε την βέλτιστη διαχείριση των δυνατοτήτων μας. ¨Ένα πολύτιμο εργαλείο αυτογνωσίας, που μας φέρνει απευθείας σε επαφή με την πηγή του εαυτού μας και κατά συνέπεια με την παγκόσμια πηγή γνώσης. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται ολιστική, πολύτιμη και διαχρονική
 • ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ (Σύγκριση δύο ή περισσότερων ωροσκοπίων). Έκπτωση 40% αρχική τιμή 120 ευρώ τελική τιμή 70 ευρώ
  Ανάλυση χρήσιμη για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.
  Οι διαπροσωπικές σχέσεις αποτελούν ένα από τα πιο σύνθετα και ενδιαφέροντα θέματα των ανθρώπινων σχέσεων. θα διερευνήσουμε τα στοιχεία εκείνα, που μας δίνουν τη δυνατότητα να αντλήσουμε πληροφόρηση σχετικά με το παραπάνω θέμα. Κυρίως, να αντιληφθούμε το είδος των σχέσεων που δημιουργούμε αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό.

 • ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΗ (''Συν Αθηνά και χείρα κίνει'') Έκπτωση 30% αρχική τιμή 70 ευρώ τελική τιμή 50 ευρώ
  Ασφαλώς, αποτελεί μια από τις γοητευτικότερες πλευρές της αστρολογίας. Η πρόβλεψη μέσα από τη μελέτη και τους συμβολισμούς των πλανητών, αποτελεί το αντικείμενο της συνεδρίας. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες στην κατανόηση της έννοιας της συγχρονικότητας. Αλλά ... δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ! "Συν Αθηνά και χείρα κίνει".
  (Η πρόβλεψη μπορεί να μας πληροφορήσει για το εάν και πότε ΄΄η πόρτα είναι ανοικτή΄΄... ή εαν οι συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα επιθυμητό. Από κει και πέρα, η δουλειά που θα κάνουμε με τον εαυτό μας, είναι αυτή που θα μας επιτρέψει να συμβάλλουμε θετικά στη συγχρονικότητα ώστε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητές μας στον έπακρον).
  Με οδηγό τον αστρολογικό μας χάρτη, στοχεύουμε την βέλτιστη διαχείριση των δυνατοτήτων μας.­­­­


Συνεδρίες με την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Τόπος: ΦΑΕΘΩΝ, Κέντρο Αυτογνωσίας Mελέτης και 'Eρευνας
Διεύθυνση: Ήβης 25, Ψυρρή, Αθήνα 10554
Τηλ. επικοινωνίας: 6932 308182 – 2130099902

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.