Διεύθυνση:
Θεσσαλονίκη
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

Η Μανταλένα Swaranjeet Κουνινή, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία. Εργάστηκε για πολλά χρόνια σαν στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρίες και τράπεζες.

Το 2006, η γέννηση της δεύτερης κόρης της και μια σειρά από γεγονότα την οδήγησαν να σταματήσει τη δουλειά της και να ασχοληθεί με το μεγάλωμα της. Αυτό στάθηκε η αρχή της διαδρομής της, αρχικά με Μαθήματα Αυτογνωσίας και Ομάδες Προσωπικότητας.
Παράλληλα, ξεκίνησαν οι πειραματισμοί της στο χώρο της θεραπευτικής, με Ενεργειακά Μαθήματα και Βιοενεργειακή Θεραπεία.
Ακολούθησαν το πρώτο επίπεδο Κρυσταλλικής Θεραπείας, το Ουσούι Ρέικι (είναι Master - Teacher και Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ρέικι), το Reconnective Healing (Επανασυνδετική Θεραπεία) και το πρώτο επίπεδο του EFT (Emotional Freedom Techniques).

Ολοκλήρωσε τα Σεμινάρια επικοινωνίας με Αγγέλους και Αναληφθέντες Δασκάλους (τρία επίπεδα), καθώς και το διετές πρόγραμμα της Ακαδημίας Κρύων στην Αγγελική Συμβουλευτική & Θεραπευτική.

Παρακολούθησε βιωματικά τη θεραπευτική μέθοδο «Αγγίζοντας και Θεραπεύοντας την Ψυχή», διάρκειας 12 μηνών.

Μπήκε στο μονοπάτι της Kundalini Yoga το 2007 ως ασκούμενη. Τον Ιανουάριο του 2013 πήρε από τον διεθνή οργανισμό KRI το πρώτο πτυχίο Εκπαίδευσης Δασκάλων της Κουνταλίνι Γιόγκα, για το δίπλωμα του «Πιστοποιημένου Εκπαιδευτή» (Yoga Ιnstructor) 220 ωρών με διαφορετικούς δασκάλους από Ελλάδα και Ιταλία.
Συμμετέχει συχνά στη Λευκή Τάντρα και παρακολουθεί workshops Kundalini Yoga.

Επίσης, διοργανώνει workshops Kundalini Yoga, για λογαριασμό της Lead Teacher’s Trainer Amar Dev Kaur, στη Β. Ελλάδα.

Δίδαξε τα εξής workshops: «Ξεπερνώντας το Φόβο Δημιουργώ Ζωή», «Καρδιά», «Πρώτο Τσάκρα – Μουλαντάρα».

Ασχολείται με την ανεπίσημη μετάφραση βιβλίων της Κουνταλίνι Γιόγκα (Energy Maps, Breathwalk, The Mind, Praana, Praanee, Pranayam).

Διδάσκει Kundalini Υοga στο Αrmonia Yoga Studio και σε άλλα studios της Θεσσαλονίκης, από τον Φεβρουάριο του 2012.

Εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Ταξίδι της Ψυχής Μου», Ιούλιο 2015.

Είναι μητέρα τριών παιδιών.

Kάνει συνεδρίες Επανασυνδετικής Θεραπείας (Reconnective Healing) και Ρέικι, Σεμινάρια Ρέικι, Συνεδρίες Διαισθητικής συμβουλευτικής.

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.