Γράφει η Αθηνά Σαλωνίδου,

REIKI MASTER TEACHER ,

Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου ΡΕΙΚΙ,

https://www.facebook.com/groups/www.iathiein.gr/

 

 

Επειδή χρειάζεται τέτοιου είδους εμπειρίες να μοιράζονται σε μία ομάδα εναλλακτικών θεραπειών θα ήθελα να σας αναφέρω την πρόσφατη προσωπική μου εμπειρία με τον μικρότερο γατούλη μου που αντιμετώπιζε θέμα πολύ σοβαρό με το έντερό του.

Από τότε που τον βρήκα (3 ημερών) άρχισε να έχει θέματα δυσπεψίας με το γάλα. Αργότερα που πέρασε στην στερεά τροφή, το πρόβλημα εντάθηκε, με αποτέλεσμα να χρειάζεται κάποιες φορές να τον πάμε στον γιατρό για να βοηθηθεί να ενεργηθεί με επίπονο τρόπο.

Επειδή δεν θα ήθελα να βιώσει τέτοια εμπειρία ξανά στη ζωή του, αποφάσισα νa χρησιμοποιήσω όλα όσα έχω στα χέρια μου, από πλευράς ενεργειακής θεραπείας, με σιγουριά ότι θα έχουμε το τελειότερο αποτέλεσμα.

Ξεκίνησα να του κάνω θεραπεία με Aura-Soma Beamer, χρησιμοποιώντας το πορτοκαλί για όλα τα σοκ που έφερε στο πεδίο του μέχρι αυτή τη στιγμή, μετά το ροζ σε όλη την περιοχή της κοιλιάς για να θεραπεύσει όλα τα συναισθηματικά τραύματα από όλες τις αιτίες, μετά το κόκκινο για να εγκαθιδρυθεί η θέλησή του για γείωση της ενσάρκωσής του και μετά πέρασα στα Ιάματα και στην ροζ Πομάδα.

Του έδινα το ροζ Ίαμα μέσα στο νερό του και με την ροζ Πομάδα του καθάριζα όλη την αύρα του.
Όλα αυτά συνοδευόντουσαν από απανωτές συνεδρίες Ρέικι είτε εξ επαφής, είτε από απόσταση.

Αποτέλεσμα : Μέσα σε 2 ημέρες όλα έγιναν απόλυτα φυσιολογικά και τώρα είναι τέλεια καλά απολαμβάνοντας το παιχνίδι με τις άλλες γατούλες μας.

Εμπιστευόμαστε όλα τα δώρα που διαθέτουμε στην θεραπευτική μας φαρέτρα για να φέρουμε την ισορροπία και την υγεία στη ζωή μας και στην ζωή όλων των όντων γύρω μας!!!

Γιατί γι αυτό το πρακτικό μέρος αξίζει να χρησιμοποιούμε όλα όσα μάθαμε μέσα από εκπαίδευση και αγάπη για τη Ζωή!


Namaste

Γράφει η Αθηνά Κοντοσσώρου

Δασκάλα και θεραπεύτρια Usui Reiki και μέλος του Συλλόγου μας

Εφαρμόζω  το ρέικι άμεσα σε οποιαδήποτε πάθηση, τραυματισμό, χτύπημα στο παιδί μου (3 ετών) και στον άνδρα μου με εξαιρετικά αποτελέσματα ! Οι άνθρωποι του ιατρικού κλάδου συχνά αναρωτιούνται για την ταχύτητα της ανάρρωσης...

Επίσης, έχω ξεχάσει τι σημαίνει καρούμπαλο στο παιδί - με το που χτυπάει, ρέικι και εξαφανίζεται πριν δημιουργηθεί.
Η φίμωση/φούμωση επίσης λύθηκε και στο γιο μου και στο παιδί φίλης, ενώ υπήρχε σοβαρή πιθανότητα επέμβασης και στις δύο περιπτώσεις.
Ο άνδρας μου πιθανότατα είχε ραγίσει τουλάχιστον το πόδι του και μετά από μια ολονύχτια ρέικι πήγαμε στο νοσοκομείο και μας έλεγαν ότι ούτε καν διάστρεμμα, παρότι η περιγραφή μας τους έκανε να πιστεύουν με σιγουριά ότι επρόκειτο για σπάσιμο... Μας τα έλεγαν έκπληκτοι... Το τελευταίο είχε γίνει μόνο με Α βαθμό Ρέικι... !

 

Γράφει ο Αριστείδης Μαλάνος ,


Μάστερ Ρέικι Δάσκαλος και μέλος του συλλόγου μας !

 

Καλημέρα σε όλους !

Στέλνω την δική μου προσωπική ιστορία θεραπείας με ρέικι.

Εγχειρίστηκα χωρίς μετεγχειρητικούς πόνους!
Επειδή η αναισθησία ήταν τοπική πριν καλά καλά αρχίσει ο γιατρός ήδη είχα ανοίξει το ρέικι και κατά την διάρκεια προσευχόμουν όχι μόνο για μένα αλλά και για τον γιατρό και την βοηθό του .

Όταν τέλειωσε προσπάθησε να με πείσει για χάπια αναλγητικά αλλά δεν δέχτηκα, είπα θα κάνω τα δικά μού λες και το γνώριζα. Περνούσαν οι ώρες και πόνος ουδείς.

Ενημέρωσα τον εξομολόγο μου και τον γιατρό ο οποίος το δέχθηκε και μάλιστα η βοηθός του είπε ότι παρατήρησε πόσο ομαλά πήγαν όλα!

Έχω δει διάστρεμμα στο πόδι να θεραπεύεται επί τόπου, έχω δει το ρέικι σε νοσοκομείο αρκετές φορές και να παίρνω ευχές από τους ανθρώπους και μια φορά μέσα σε θάλαμο νοσοκομείου είδα οκτώ χεριά να με χαιρετούν και μάτια να λάμπουν από χαρά . Ήταν πολύ συγκινητικό!

Χαίρομαι που τα μοιράζομαι όλα αυτά μαζί σας!
Με ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ με ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ και κάθε πλάσμα του ΘΕΟΥ!

 

 

(Πολιτική Αναδημοσίευσης Άρθρων του Πανελληνίου Συλλόγου Ρέικι : H αναδημοσίευση κειμένων του Πανελληνίου Συλλόγου Ρέικι είναι ελεύθερη, αρκεί να αναφέρεται η

πηγή και να γίνεται η σχετική ενημέρωση.)

 

Γράφει η Σεμίνα Τσιάντου - Βόλος

Μαστερ Ρέικι Teacher και μελος του Συλλόγου μαςΓεια σας ,

Προέρχομαι από ένα κοινωνικό περιβάλλον όπου ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει αντιληπτό με τις κανονικές αισθήσεις αποδοκιμάζεται.Χαίρομαι όμως τώρα που όλο και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται με τα μη αισθητά πράγματα.Από όσο θυμάμαι από μικρό παιδί πάντα έψαχνα.΄Οταν γνώρισα την θεραπευτική δύναμη του Ρεικι ένιωσα πως βρήκα κάτι που έψαχνα από πάντα.Αισθάνθηκα γαλήνη και μια απεραντη ευγνωμοσύνη.Η ζωή μου απέκτησε καινούργιο νόημα.Μετά το δεύτερο βαθμό ενω πειραματιζόμουνα ένιωσα κατι περίεργο στα χέρια μου!!!!.

Κατάλαβα ότι ήταν ενα θείο δώρα που μου είχε δοθεί!!!! Αρχισα λοιπόν να μιλάω και να ενημερώνω και άλλους ανθρώπους.Εκεί που εστίσα την προσοχή μου ήταν να διαδώσω το Ρέικι σε εκείνους που δεν είχαν ιδέα.Κατά ενα θαυμαστό τρόπο αρκετοί ενδιαφέρθηκαν και άρχισαν να ψάχνουν και εκείνοι με τη σειρά τους.

Μια μέρα μου τηλεφώνησε μια γνωστή μου και μου είπε πως η θεία της είχε φυτέψει λαχανικά τα οποία φύτρωσαν μα ξεραίνονταν.Πήγαμε στο χωράφι.Η γυναίκα με κοίταξε ....Μπορείς να κάνεις κάτι σε παρακαλω; μου είπε.Δεν δίστασα ...Ναι της λέω.Έχω φέρει τρεις γεωπόνους και έναν παπά για ευχέλαιο (γελια).

Αρχισαν να δίνω Ρέικι και με τα δύο χέρια σχηματιζοντας το σύμβολο αφθονίας των φυτών.Την άλλη μέρα συνέχισα απο μακριά. Τρεις μέρες αργότερα η Χριστίνα με πήρε τηλέφωνο ότι ζωντάνεψαν όλα τα λαχανικά και η σοδειά σώθηκε.Τρώγαμε κολοκυθάκια ως το Νοέμβριο πέρυσι.Ενιωσα μεγάλη ευχαρίστηση μαζί με ευγνωμοσύνη.

Αγάπη σε όλους !


Ευχαριστώ

(Πολιτική Αναδημοσίευσης Άρθρων του Πανελληνίου Συλλόγου Ρέικι : H αναδημοσίευση κειμένων του Πανελληνίου Συλλόγου Ρέικι είναι ελεύθερη, αρκεί να αναφέρεται η πηγή και να γίνεται η σχετική ενημέρωση.) 

 

 

 

Σελίδα 1 από 8

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.