ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΕΙΚΙ - με την Αθηνά Σαλωνίδου

 Γράφει η Αθηνά Σαλωνίδου,
REIKI MASTER TEACHER ,
Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου ΡΕΙΚΙ,
https://www.facebook.com/groups/www.iathiein.gr/

Επειδή χρειάζεται τέτοιου είδους εμπειρίες να μοιράζονται σε μία ομάδα εναλλακτικών θεραπειών θα ήθελα να σας αναφέρω την πρόσφατη προσωπική μου εμπειρία με τον μικρότερο γατούλη μου που αντιμετώπιζε θέμα πολύ σοβαρό με το έντερό του.

Από τότε που τον βρήκα (3 ημερών) άρχισε να έχει θέματα δυσπεψίας με το γάλα. Αργότερα που πέρασε στην στερεά τροφή, το πρόβλημα εντάθηκε, με αποτέλεσμα να χρειάζεται κάποιες φορές να τον πάμε στον γιατρό για να βοηθηθεί να ενεργηθεί με επίπονο τρόπο.

Επειδή δεν θα ήθελα να βιώσει τέτοια εμπειρία ξανά στη ζωή του, αποφάσισα νa χρησιμοποιήσω όλα όσα έχω στα χέρια μου, από πλευράς ενεργειακής θεραπείας, με σιγουριά ότι θα έχουμε το τελειότερο αποτέλεσμα.

Ξεκίνησα να του κάνω θεραπεία με Aura-Soma Beamer, χρησιμοποιώντας το πορτοκαλί για όλα τα σοκ που έφερε στο πεδίο του μέχρι αυτή τη στιγμή, μετά το ροζ σε όλη την περιοχή της κοιλιάς για να θεραπεύσει όλα τα συναισθηματικά τραύματα από όλες τις αιτίες, μετά το κόκκινο για να εγκαθιδρυθεί η θέλησή του για γείωση της ενσάρκωσής του και μετά πέρασα στα Ιάματα και στην ροζ Πομάδα.

Του έδινα το ροζ Ίαμα μέσα στο νερό του και με την ροζ Πομάδα του καθάριζα όλη την αύρα του.

Όλα αυτά συνοδευόντουσαν από απανωτές συνεδρίες Ρέικι είτε εξ επαφής, είτε από απόσταση.

Αποτέλεσμα : Μέσα σε 2 ημέρες όλα έγιναν απόλυτα φυσιολογικά και τώρα είναι τέλεια καλά απολαμβάνοντας το παιχνίδι με τις άλλες γατούλες μας.

Εμπιστευόμαστε όλα τα δώρα που διαθέτουμε στην θεραπευτική μας φαρέτρα για να φέρουμε την ισορροπία και την υγεία στη ζωή μας και στην ζωή όλων των όντων γύρω μας!!!

Γιατί γι αυτό το πρακτικό μέρος αξίζει να χρησιμοποιούμε όλα όσα μάθαμε μέσα από εκπαίδευση και αγάπη για τη Ζωή!

Namaste

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.