Απολαύστε την αλλαγή


2012 time for changeBy JIMSELF δάσκαλος, ομιλητής και συγγραφέας.

Επιλογή, μετάφραση και επιμέλεια:

Αντα Καραβάνη, Κατερίνα Δεκαβάλα, Νάνσυ Μακρή

Τον τελευταίο καιρό συμβαίνει μία αλλαγή η οποία επηρεάζει κάθε τομέα της πραγματικότητας μας στην 3η διάσταση.


Η αλλαγή αυτή έχει τόσο μεγάλη επιρροή που η περιορισμένη μας φαντασία δεν μπορεί να αρχίσει ν’ αντιλαμβάνεται την μετάβαση και την αλλαγή που ήδη βιώνουμε.

Η αλλαγή επηρεάζει κάθε τομέα της ζωής στον πλανήτη, όπως τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές δομές, το περιβάλλον, κάθε θέσπιση νόμου, τους πολέμους, την άποψη μας για τις σχέσεις μας, τη δουλειά μας, κάθε σκέψη που σκεφτόμαστε και κάθε συναίσθημα που νιώθουμε. Είναι ο Χρόνος της Αλλαγής, η μνήμη μας, το DNA μας, η σύνδεση του φυσικού και συναισθηματικού σώματος μας, οι πεποιθήσεις μας, οι αντιλήψεις μας σχετικά με το καλό και το κακό, σωστό και λάθος και φυσικά η επίγνωση μας για το τι είναι πιθανό.

Η αλλαγή απαρτίζεται από τεράστια κύματα Φωτός τα οποία κρατούν μεγάλες ποσότητες πληροφορίας και οδηγιών. Αυτά τα κύματα επανασυνδέουν το DNA μας, αναβαθμίζουν τα φυσικά, συναισθηματικά και πνευματικά συστήματα του σώματος μας. Αυτά τα κύματα Φωτός ενεργοποιούν το τέταρτο και πέμπτο τσάκρα, ευθυγραμμίζοντας μας με μία ανώτερη αντίληψη. Η αλλαγή παρέχει καινούργιες αντιλήψεις για το πώς μπορούμε να ζούμε αρμονικά ο ένας με τον άλλο και με το Περιβάλλον μας και όλο αυτό που είναι. Βέβαια, μεταξύ του νέου «Παράδεισου στη Γη» και της τωρινής κατάστασης που όλοι βιώνουμε, υπάρχει μία μετάβαση.

Η μετάβαση

Η μετάβαση, όσο υπέροχη και να φαίνεται, δημιουργεί αρκετές δυσκολίες σε πολλούς. Αυτές οι δυσκολίες συμβαίνουν καθώς ο ρυθμός επιταχύνεται και εμείς συνεχίζουμε να κρατάμε τις πεποιθήσεις και συνήθειες μας, από την 3ηδιάσταση, ως αλήθειες. Συνεχίζουμε να διαφωνούμε για το σωστό και λάθος, να κρίνουμε τους άλλους για τις πράξεις τους ή να τους αλλάζουμε καθώς εμείς «ξέρουμε καλύτερα». Αυτές οι πράξεις ανήκουν στην 3η διάσταση και πρέπει να απελευθερωθούν. Όσο συνεχίζουμε να εμμένουμε σ’ αυτούς τους περιορισμούς, θα βιώνουμε τις συνέπειες της αλλαγής μέσα στο φυσικό και συναισθηματικό σώμα μας. Αυτές οι συνέπειες είναι γνωστές ως Συμπτώματα Ανάληψης.

Τα συνήθη συμπτώματα είναι: Ίλιγγος, σύγχυση, έλλειψη συγκέντρωσης, πονοκέφαλοι, κούραση, δυσπεψίες, αγωνία, άγχος, κ.λ.π. 

Μπορεί να αισθανθείτε ότι ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα. Υπάρχουν πολλά να κάνετε και λιγότερος χρόνος για την υλοποίηση τους. Μπορεί να χάσετε μέρος της μνήμης σας (όχι, δεν είναι Alzheimer). Πράγματα που κάποτε ήταν πολύ σημαντικά τώρα δεν είναι. Και οι περισσότεροι έχουμε ένα υψηλό συναίσθημα αφηρημάδας μαζί με ένα συναίσθημα ότι κάτι δε πάει καλά.

Καθώς διαπληκτιζόμαστε για τους περιορισμούς μας και εμμένουμε στις παλιές πεποιθήσεις, οι οποίες δεν μας υποστηρίζουν πια, δημιουργούμε μία αντίσταση ή ένα μπλοκάρισμα μέσα στο σύστημα του σώματος μας. Η πραγματικότητα της 3ης διάστασης όπως τη γνωρίζαμε, αλλάζει. Γίνεται μακράν πιο μεγάλη, ευθυγραμμισμένη και εξισορροπημένη, μετακινούμενη προς μία Ανώτερη Συνειδητότητα. Η ανθρωπότητα ξυπνάει και καθώς γίνεται αυτό οι παλιές δομές που υποστήριζαν τη διχοτόμηση, που συντηρούσαν την διάσπαση και έλεγχαν τις μάζες με το φόβο, τώρα καταρρέουν.

Καθώς το νέο Φως βρίσκει το δρόμο του σε κάθε γωνία του σκοταδιού, αυτοί που ζούσαν μέσα στο σκοτάδι αρχίζουν να αποσύρονται, να αντιδρούν και να γίνονται ιδιαίτερα ενοχλητικοί και θορυβώδεις. Θα φωνάζουν όσο πιο δυνατά μπορούν για να συντηρήσουν την τωρινή κατάσταση. Ήδη δημιουργούν ανισορροπία, πολέμους, οικονομικές υφέσεις και άλλες πολλές αναταραχές έτσι ώστε να αποτρέψουν αυτήν την Αλλαγή. Θα καταφέρουν για ένα σύντομο διάστημα να ακούγονται και να φαίνονται πολύ έντονα, αναπαράγοντας πολύ φόβο σε μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να αποφύγουν την αλλαγή. Καθώς λοιπόν το Φως ρέει μέσα στον καθένα μας, λαμβάνουμε νέες πληροφορίες, ευκαιρίες και επιλογές οι οποίες δεν ήταν διαθέσιμες σε μας στο παρελθόν. Αυτές οι επιλογές τώρα επιτρέπουν στον καθένα μας να φύγει από το φόβο, τη διάσπαση και τη διατάραξη. Με τη γείωση, την ευθυγράμμιση των ενεργειακών πεδίων μας, τη σταθεροποίηση της προσοχής μας και την συγκέντρωση, θα κρατήσουμε τα σώματα μας ασφαλή και ευτυχισμένα κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης. 

Γείωση

Η γείωση είναι κάτι που ο καθένας έχει σκεφτεί. Όμως η γείωση δεν είναι σκέψη, είναι πράξη, ένα εργαλείο για να διαλύσουμε όλες τις ενοχλητικές σκέψεις, το άγχος και τα ανεπιθύματα συναισθήματα που διαπερνούν το σώμα μας. Αν μπορείτε κλείστε τα μάτια σας και δημιουργήστε στη φαντασία σας μία ακτίνα Φωτός, μία γραμμή ενέργειας, έναν κορμό δένδρου, έναν σωλήνα ή μία αλυσίδα. Απλά δοκιμάστε το. Συνδέστε το ένα άκρο στο χαμηλότερο σημείο της σπονδυλικής σας στήλης, στο 1ο τσάκρα. Νιώστε την σύνδεση. Κάντε το αληθινό. Μετά ρίξτε το άλλο άκρο της γραμμής στο κέντρο της γης. Το κέντρο της γης δεν είναι πολύ μακριά. Με τη φαντασία σας σκύψτε και τραβήξτε και τις 2 άκρες και νιώστε τη σύνδεση. Τώρα διευρύνετε τη γραμμή περίπου 20 εκατοστά σε διάμετρο και δώστε την εντολή να ενεργοποιηθεί και να γίνει μαγνητική. Πάρτε μία ανάσα και νιώστε τη χαλάρωση.

Η εντολή για ενεργοποίηση επιτρέπει στη γραμμή της γείωσης, ένα φυσικό κομμάτι του λειτουργικού συστήματος του σώματος, να απελευθερώσει σκέψεις και συναισθήματα που δεν ανήκουν σε μας, αλλά συνεχώς μας επηρεάζουν. Αυτές οι σκέψεις και τα συναισθήματα ρέουν μέσα στο απροστάτευτο ενεργειακό πεδίο, διεγείροντας συναισθήματα, δημιουργώντας αντίδραση και ενόχληση. Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον ότι η πλειοψηφία των σκέψεων μας ανήκει στον κόσμο που μας περιβάλλει και δεν έχει να κάνει καθόλου με μας. Τη στιγμή όμως που εμφανίζονται στο χώρο μας δημιουργούν αναστάτωση, παραμορφώνουν την προσοχή μας και κατευθύνουν τη ζωή μας. Η γείωση μειώνει αυτή την ενόχληση.

Το οκτάεδρο

Γύρω μας περιβάλλονται διάφορα ενεργειακά πεδία, ένα απ’ αυτό είναι γνωστό ως αύρα. Η αύρα μαζεύει, συγκρατεί και αρχειοθετεί κάθε σκέψη, λέξη και πράξη που συμβαίνει μέσα μας και γύρω μας. Μ’ άλλα λόγια η αύρα κρατάει πολλές πληροφορίες, πολλές από τις οποίες δεν έχουν να κάνουν με μας. Αυτό το ενεργειακό πεδίο είναι επίσης και ένα είδος κεραίας. Ελκύει συχνότητες σκέψεων. Αν μπορούμε να διαχειριστούμε την κεραία, μπορούμε να διαχειριστούμε αυτά που ελκύει η κεραία. Κατασκευάζοντας αυτή την κεραία γύρω μας δημιουργείται ένα δυνατό ενεργειακό πεδίο το οποίο ευθυγραμμίζεται με την πληροφορία της Αλλαγής και το δικό μας εσωτερικό σύστημα καθοδήγησης. Στην Ιερή Γεωμετρία υπάρχουν πέντε σχήματα γνωστά ως Πλατωνικά στερεά τα οποία έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά. Ένα απ’ αυτά είναι το Οκτάεδρο που έχει για έδρες οκτώ ισόπλευρα τρίγωνα, τα οποία ενώνονται ανά τέσσερα σε κάθε κορυφή του.

Βρείτε ένα σημείο σε απόσταση μισό μετρό από μπροστά σας και με τη φαντασία σας τοποθετήστε εκεί μία τελεία. Μετά τοποθετήστε μία τελεία μισό μέτρο από πίσω σας και 1 τελεία μισό μέτρο από αριστερά και δεξιά σας αντίστοιχα. Τοποθετήστε άλλες 2, μία μισό μέτρο πάνω από το κεφάλι σας και μία μισό μέτρο κάτω από τα πόδια σας. Έξι τελείες. Αυτή είναι μία βιωματική άσκηση και όχι πνευματική. Νιώστε κάθε μία από τις τελείες με τη φαντασία σας. Τώρα, από την τελεία που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι σας ζωγραφίστε 4 γραμμές συνδέοντας τις 4 τελείες που σας περιβάλλουν. Μετά ενώστε τη κάθε μία από τις τέσσερις τελείες δημιουργώντας μία πυραμίδα με 4 πλευρές. Δείτε το. Νιώστε το γύρω σας. Μετά από το σημείο κάτω από τα πόδια σας ζωγραφίστε 4 γραμμές συνδέοντας τις 4 τελείες που σας περιβάλλουν. Αυτό θα δημιουργήσει μία αίσθηση περιορισμού.

Αυτός ο περιορισμός δεν είναι ούτε τοίχος ούτε ένα αμυντικό σύστημα. Είναι ένα ασφαλές δοχείο το οποίο σας επιτρέπει να κινήστε χωρίς να επηρεάζεστε από τη φασαρία. Επίσης είναι και κεραία, η οποία ευθυγραμμίζεται με το Φως και την Απεριόριστη Ευφυΐα που μεταδίδεται κατά τη διάρκεια της αλλαγής. Το οκτάεδρο δημιουργεί μία ευθυγράμμιση μ΄ όλα αυτά που είσαστε και απλά απομακρύνει όλα αυτά που δεν είσαστε.

Πειραματιστείτε και παίξτε μ’ αυτά τα εργαλεία. Καθώς είναι τόσο απλά, θα σας αλλάξουν τη συνειδητή σας πραγματικότητα και θα σας επιτρέψουν να διασκεδάσετε με την Αλλαγή που ξεδιπλώνεται.

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.