--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για πτυχία και αστεράκια μπορείτε εκτός από την παραπάνω διεύθυνση  να απευθύνεστε επίσης :

Σπυριδούλα Ιωάννου (Gayatri) : Βόρεια προάστια
Διεύθυνση: Ψαρρών 34 Α ,Αγία Παρασκευή,
210 6018319 και 6977248655

Σαλωνίδου Αθηνά : Δυτικά προάστια
Διεύθυνση : Θράκης 138 Πετρούπολη τκ.13231
τηλ. 6947123320

Μαντέλη Ντομένικα : Βόρεια προάστια (αλληλογραφία επαρχίας)
Διεύθυνση : Νεαπόλεως 12 Αγια Παρασκευή τκ 15341
κιν.6942963575 ώρες 15:00 -23:00

Για ανανέωση της συνδρομής σας ( 20 ευρώ ετησίως) μπορείτε να αποστέλλετε την απόδειξη τραπέζης και ηλεκτρονικά στο μέιλ του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  , αναγράφοντας ευκρινώς το όνομά σας και το λόγο της κατάθεσης σας πάνω στην απόδειξη της τραπέζης ! 

Επίσης εγγραφές και συνδρομές πραγματοποιούνται και στα Δωρεάν σεμινάρια του Συλλόγου μας .

Αν χρειαστείτε κάποια διευκρίνηση στις παραπάνω οδηγίες επικοινωνείστε στα τηλέφωνα:

Σαλωνίδου Αθηνάκιν.6947123320

 

*περισσότερες πληροφορίες στο σημείο με την ένδειξη Επικοινωνία

Αφού εγγραφείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε ενημερώσεις , την καταχώρηση στη σελίδα μας και πολλά άλλα προνόμια. Θα μπορείτε επίσης να συμμετέχετε ενεργά στις ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες του συλλόγου.

  • Ερώτηση: Γιατί θα πρέπει να έχω Δεύτερο Βαθμό Ρέικι για να εγγραφώ;

Τα 27 ιδρυτικά μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Ρέικι, όλοι Δάσκαλοι του Ρέικι, αποφάσισαν πως για να εγγραφεί κάποιος στο σύλλογο θα πρέπει να κατέχει το Δεύτερο Βαθμό του Ρέικι, καθώς, σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Δεύτερος Βαθμός είναι το επίπεδο που κάποιος θεωρείται «Reiki Practitioner» (πρακτικός / «θεραπευτής» Ρέικι) και δείχνει μια βαθύτερη δέσμευση και αγάπη για το μονοπάτι του Ρέικι και, παράλληλα, εντονότερη, εκτενέστερη και πιο μακροχρόνια εξάσκηση της ενεργειακής τέχνης του Ρέικι με όλα τα οφέλη, τη γνώση και τις ικανότητες που αυτή επιφέρει.

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος για Πρακτικούς και Δασκάλους του Ρέικι στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε επίσημα την 1 Φεβρουαρίου του 2007 από 27 έμπειρους Θεραπευτές και Δασκάλους του Ρέικι και σήμερα συγκεντρώνει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων που ασχολούνται με την ενεργειακή τέχνη του Ρέικι. Δρα υποστηρικτικά και ενημερωτικά για όλα τα μέλη του και από το 2008 διοργανώνει εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες που αφορούν το Ρέικι.

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.