Για πτυχία και αστεράκια μπορείτε εκτός από την παραπάνω διεύθυνση  να απευθύνεστε επίσης :

Σπυριδούλα Ιωάννου (Gayatri) : Βόρεια προάστια
Διεύθυνση: Ψαρρών 34 Α ,Αγία Παρασκευή,
210 6018319 και 6977248655

Σαλωνίδου Αθηνά : Δυτικά προάστια
Διεύθυνση : Θράκης 138 Πετρούπολη τκ.13231
τηλ. 6947123320

Μαντέλη Ντομένικα : Βόρεια προάστια (αλληλογραφία επαρχίας)
Διεύθυνση : Νεαπόλεως 12 Αγια Παρασκευή τκ 15341
κιν.6942963575 ώρες 15:00 -23:00

Για ανανέωση της συνδρομής σας ( 20 ευρώ ετησίως) μπορείτε να αποστέλλετε την απόδειξη τραπέζης και ηλεκτρονικά στο μέιλ του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  , αναγράφοντας ευκρινώς το όνομά σας και το λόγο της κατάθεσης σας πάνω στην απόδειξη της τραπέζης !

Επίσης εγγραφές και συνδρομές πραγματοποιούνται και στα Δωρεάν σεμινάρια του Συλλόγου μας .

Αν χρειαστείτε κάποια διευκρίνηση στις παραπάνω οδηγίες επικοινωνείστε στα τηλέφωνα:

Σαλωνίδου Αθηνάκιν.6947123320

Αφού εγγραφείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε ενημερώσεις , την καταχώρηση στη σελίδα μας και πολλά άλλα προνόμια. Θα μπορείτε επίσης να συμμετέχετε ενεργά στις ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες του συλλόγου.