---Για πτυχία,αστεράκια, βιβλία, μπορείτε να απευθύνεστε

1. κ. Κρικιλαιδου Ιωάννα τηλ. 6971802008

2. Μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για ανανέωση της συνδρομής σας ( 20 ευρώ ετησίως) μπορείτε να αποστέλλετε την απόδειξη τραπέζης και ηλεκτρονικά στο μέιλ του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , αναγράφοντας ευκρινώς το όνομά σας και το λόγο της κατάθεσης σας πάνω στην απόδειξη της τραπέζης !

Επίσης εγγραφές και συνδρομές πραγματοποιούνται και στα Δωρεάν σεμινάρια του Συλλόγου μας .

Αφού εγγραφείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε ενημερώσεις , την καταχώρηση στη σελίδα μας και πολλά άλλα προνόμια. Θα μπορείτε επίσης να συμμετέχετε ενεργά στις ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες του συλλόγου.