Πληροφορίες

Για να γίνετε και εσείς μέλη του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΕΪΚΙ θα πρέπει :

Να κατέχετε το Δεύτερο Βαθμό του Ουσούι Ρέικι και από 1η Νοέμβρη 2017, δικαίωμα εγγραφής στο Σύλλογό μας θα έχουν όσοι Μυημένοι λαμβάνουν Βαθμούς μόνο από πιστοποιημένους Δασκάλους  μας και δη , από Δασκάλους  που είναι ενεργοί ,  δηλαδή ταμειακά εντάξει ως προς τις συνδρομές  τους, μέχρι και τη στιγμή εγγραφής των μαθητών τους. (Διαβάστε εδώ τη σχετική ανακοίνωση :  http://www.syllogosreiki.gr/index.php/16-arthra/220-simantiki-anakoinosi )

Κατόπιν,ακολουθείστε τα εξής βήματα:

1.    Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό των 20 ευρώ (η εγγραφή σας και ο πρώτος χρόνος) σε οποιοδήποτε κατάστημα της ALPHA BANK στον αριθμό λογαριασμού

154 00 23 2000 8734    (Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι)     IBAN: GR 2301401540 1540 0 232 0008734    δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και το λόγο της κατάθεσής σας !

2.   Φωτοτυπείστε την απόδειξη της κατάθεσής σας, όπου θα αναγράφεται ευκρινώς το όνομά σας και  ο λόγος της κατάθεσης !

3.   Φωτοτυπείστε το πτυχίο σας.

4.   Τα έξοδα συναλλαγής βαραίνουν τον αποστολέα , αλλιώς δεν ολοκληρώνεται η εγγραφή σας !

5.   Για διευκόλυνση της γραμματείας και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τα ακόλουθα στοιχεία

•  όλα σας τα τηλέφωνα
  •  πλήρη διεύθυνση
  •  περιοχή και πόλη
  •  ταχυδρομικό κώδικα
  •  το μέιλ σας
  •  τι θα θέλατε να γράφει το μάικροσάιτ της παρουσίασή σας
  •  μία φωτογραφία ταυτότητας για την κάρτα μέλους

Ταχυδρομείστε τον φάκελο στη διεύθυνση "Πανελλήνιος Σύλλογος Ρεικι"

Διεύθυνση : Θράκης 138 Πετρούπολη τκ.13231

Υπ'οψιν κας Σαλωνίδου Αθηνάς τηλ. 6947123320

Για πτυχία και αστεράκια μπορείτε εκτός από την παραπάνω διεύθυνση  να απευθύνεστε επίσης :

Σπυριδούλα Ιωάννου (Gayatri) : Βόρεια προάστια
Διεύθυνση: Ψαρρών 34 Α ,Αγία Παρασκευή,
210 6018319 και 6977248655

Γιαννοπούλου Ελένη : Βόρεια προάστια  - Ανατολικά προάστια
Διεύθυνση: Πάρνωνος 3 Χαλάνδρι ,τκ 15234
τηλ. 2106859539 κιν. 6972893187 ώρες 12:00 – 16:00

Αναστασία Νικολακάκη : Νότια προάστια
Διεύθυνση : Άγκυρας 15 Άνω Νέα Σμύρνη τκ 17124
τηλ. 2109310415 , κιν. 6984048437 ώρες 11:00 – 15:00

Σαλωνίδου Αθηνά : Δυτικά προάστια
Διεύθυνση : Θράκης 138 Πετρούπολη τκ.13231
τηλ. 6947123320

Χαλκιώτη Άννα : Δυτικά προάστια
Διεύθυνση : Αλικαρνασσού 9 Αχαρναι τκ 13671
τηλ. 2102402644 κιν.6978141083 ώρες 10:00 -14:00

Μαντέλη Ντομένικα : Βόρεια προάστια (αλληλογραφία επαρχίας)
Διεύθυνση : Νεαπόλεως 12 Αγια Παρασκευή τκ 15341
κιν.6942963575 ώρες 15:00 -23:00

Για ανανέωση της συνδρομής σας ( 20 ευρώ ετησίως) μπορείτε να αποστέλλετε την απόδειξη τραπέζης και ηλεκτρονικά στο μέιλ του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  , αναγράφοντας ευκρινώς το όνομά σας και το λόγο της κατάθεσης σας πάνω στην απόδειξη της τραπέζης !

Επίσης εγγραφές και συνδρομές πραγματοποιούνται και στα Δωρεάν σεμινάρια του Συλλόγου μας .

Αν χρειαστείτε κάποια διευκρίνηση στις παραπάνω οδηγίες επικοινωνείστε στα τηλέφωνα:

Σαλωνίδου Αθηνάκιν.6947123320

Γιαννοπούλου Ελένη, κιν. 6972893187

μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας

Αφού εγγραφείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε ενημερώσεις , την καταχώρηση στη σελίδα μας και πολλά άλλα προνόμια. Θα μπορείτε επίσης να συμμετέχετε ενεργά στις ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες του συλλόγου.