Πληροφορίες

Για να γίνετε και εσείς μέλη του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΕΪΚΙ θα πρέπει :

Να κατέχετε το Δεύτερο Βαθμό του Ουσούι Ρέικι από οποιοδήποτε Δάσκαλο και Σχολή. Να καταθέσετε το ποσό των 20 ευρώ (η εγγραφή σας και ο πρώτος χρόνος) σε οποιοδήποτε κατάστημα της ALPHA BANK στον αριθμό λογαριασμού 154 00 23 2000 8734 (Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι) IBAN: GR 2301401540 1540 0 232 0008734 δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας.

Κατόπιν,ακολουθείστε τα εξής βήματα:

1.  Φωτοτυπείστε την απόδειξη της κατάθεσής σας
  2. Φωτοτυπείστε το πτυχίο σας
  3. Γράψτε μας την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τα τηλέφωνα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να καταχωρηθείτε στα αρχεία της γραμματείας και μαζί με μια φωτογραφία σας σε μέγεθος ταυτότητας εσωκλείστε τα σε ένα φάκελλο. Η φωτογραφία χρειάζεται για να εκδοθεί η κάρτα μέλους.
  4. Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, στείλτε μας ποιά στοιχεία σας επιθυμείτε να εμφανίζονται στις λίστες του site μας, φτιάχνοντας έτσι το προφίλ σας (στοιχεία επικοινωνίας, βιογραφικό, σεμινάρια, φωτογραφίες και ό,τι άλλο εσείς θέλετε να βλέπουν όσοι περιηγούνται την ιστοσελίδα μας)

5. Ταχυδρομείστε τον φακελο σε μία από τις ακόλουθες διευθύνσεις αλληλογραφίας:

Σπυριδούλα Ιωάννου (Gayatri) : Βόρεια προάστια
    Διεύθυνση: Ψαρρών 34 Α ,Αγία Παρασκευή,
    210 6018319 και 6977248655

Γιαννοπούλου Ελένη : Βόρεια προάστια Ανατολικά προστια
    Διεύθυνση: Πάρνωνος 3 Χαλάνδρι ,τκ 15234
    τηλ. 2106859539 κιν. 6972893187 ώρες 12:00 – 16:00

Αναστασία Νικολακάκη : Νότια προάστια
    Διεύθυνση : Άγκυρας 15 Άνω Νέα Σμύρνη τκ 17124
    τηλ. 2109310415 , κιν. 6984048437 ώρες 11:00 – 15:00

Σαλωνίδου Αθηνά : Δυτικά προάστια
    Διεύθυνση : Θράκης 138 Πετρούπολη τκ.13231
    τηλ. 6947123320

Χαλκιώτη Άννα : Δυτικά προάστια
    Διεύθυνση : Αλικαρνασσού 9 Αχαρναι τκ 13671
    τηλ. 2102402644 κιν.6978141083 ώρες 10:00 -14:00

Μαντέλη Ντομένικα : Βόρεια προάστια (αλληλογραφία επαρχίας)
    Διεύθυνση : Νεαπόλεως 12 Αγια Παρασκευή τκ 15341
    κιν.6942963575 ώρες 15:00 -23:00

6. Κατόπιν από εμάς θα λάβετε την κάρτα μέλους και ενημερωτικό υλικό για την συμμετοχη σας στο σύλλογο.

Ακόμη ένα βηματάκι και έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας.

Βεβαίως μπορείτε να παραλείψετε το 1ο και 4ο βήμα και να μας τα φέρετε οι ίδιοι δε κάποια από τις επόμενες εκδηλώσεις του συλλόγου που θα δείτε στις ανακοινώσεις μας.

Αν χρειαστείτε κάποια διευκρίνηση στις παραπάνω οδηγίες επικοινωνείστε στα τηλέφωνα:

Γραμματέας: Νιάρχου Κωνσταντίνα , κιν.6937062099
Ταμίας: Σαλωνίδου Αθηνά, κιν 6947123320

μπορείτε επίσης να στείλετε τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας

Αφού εγγραφείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε ενημερώσεις, την καταχώρηση στη σελίδα μας και πολλά άλλα προνόμια. Θα μπορείτε επίσης να συμμετέχετε ενεργά στις ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες του συλλόγου.