Reiki is just like a river !

Reiki is just like a river. Its energies flow through our bodies, following the most natural path in filling us up.

The hand placements used to administer Reiki allow the energy to enter the body through different channels.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη Αυγουστιάτικη εβδομάδα!

ΝΑΜΑΣΤΕ

Ευλογημένος ο Ιούνιος !

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι στέλνει σε όλους τις ευχές του, για ένα ευλογημένο, όμορφο , δροσερό ,γλυκό Καλοκαίρι γεμάτο Αγάπη, Αισιοδοξία, Χαμόγελα και Ελπίδα!!!

Ευλογημένος ο Ιούνιος !

Ο μήνας που μπήκε ας είναι για όλους μας μια φωτεινή δέσμη ΡΕΙΚΙ , που θα τραβήξει όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας, από το «Φαίνεσθε» στο «Είναι» , από το «Εγώ στο Εμείς» , από το « Έχω» στο «Μοιράζομαι» , από την «Προσκόλληση » στην « Υψηλή Συνειδητότητα»!

«Τοπίο καλοκαιριού»

Στα χέρια σου φυτρώνουν νηπενθή
Και μπλέκονται δυο ήλοι στα μαλλιά σου.
Στα χείλη σου γυρνά τα σιωπηλά σου
Η λέξη που προσμένουμε να ‘ρθεί.

Μασχάλη τεντωμένη, γιασεμιά
Στο μέτωπο, ήλιος απ’ άκρη σ’ άκρη.
Τα φύκια, που τα μούσκεψε το δάκρυ
Της θάλασσας, τραβούν φυρονεριά.

Τις φτέρνες σου φλογίζει η αμμουδιά,
Το πέλαγο σου σκίζει τις λαγόνες.
Ανάσκελα κι οι ολόγυμνες γοργόνες
Κράζουν με βόγκο τ’ άγουρα παιδιά.

Τα στήθη σου αναδεύουν πυρετούς,
Συντάχτηκαν τ’ αστέρια στη ματιά σου.
Κινήσαν απ’ τις ρίζες της καρδιάς σου
Οι άγριοι να σου φέρουν τους λωτούς.

Χαράζω τ’ όνομά σου στην ελιά
Και ψάχνω των ανέμων τα λημέρια.
Πεθαίνουν τα ξανθά τα καλοκαίρια
Και φεύγουν για το νότο τα πουλιά.
(Κλείτος Κύρου, «Εν όλω, συγκομιδή»)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ : Σύνδεση με τους αναληφθέντες διδασκάλους !

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Σύνδεση με τους αναληφθέντες διδασκάλους !
(12 ώρες)

Με τη Σπυριδούλα Ιωάννου- Gayatri

Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι είναι Πνευματικές Υπάρξεις, Οντότητες Φωτός που εργάζονται και συνεργάζονται για την εξέλιξη και επέκταση της ανθρώπινης συνείδησης στο επίπεδο της Συνειδητότητας. Είναι Ψυχές που έχουν αναληφθεί καθώς δεν χρειάζονται απαραίτητα άλλη ενσάρκωση στη Γη για να εξελιχθούν και προέρχονται από όλα τα φιλοσοφικά και ιδεολογικά μονοπάτια και όλες τις θρησκείες, διδάσκοντας την πιο ουσιώδη Αλήθεια της Ζωής που είναι η Αγάπη χωρίς όρους.

Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι είναι ενεργειακές προβολές της Συμπαντικής Πηγής. Πρόκειται για ενεργειακές μορφές πολύ υψηλής δόνησης που προσφέρουν την σοφία και καθοδήγησή τους προς το ανθρώπινο/ πλανητικό επίπεδο ύπαρξης. Είναι πολύ ισχυροί πνευματικοί οδηγοί που έχουν τη δυνατότητα να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε το σκοπό της ζωής μας, να αποκτήσουμε το κουράγιο για να κάνουμε σημαντικές αλλαγές, και να αναπτύξουμε τις ψυχικές δυνάμεις μας & τις δυνάμεις υλοποίησης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους καλέσουμε ειλικρινά μέσα από την καρδιά μας, και να βεβαιωθούμε ότι ο λόγος που τους ζητάμε να μας βοηθήσουν είναι για θέματα που συνδέονται με τη θεϊκή αγάπη.

Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι συνεργάζονται με τους Αρχαγγέλους, και επιβλέπουν τις ενσαρκώσεις εξελιγμένων ψυχών στον πλανήτη μας. Ο κάθε Αναληφθείς Διδάσκαλος έχει ένα μοναδικό μήνυμα να μεταφέρει, και καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και ύφος που τον διακρίνει από τους υπόλοιπους. Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι λοιπόν, βοηθούν οποιονδήποτε τους το ζητήσει-ανεξαρτήτως της πνευματικής κατάστασης, των θρησκευτικών πεποιθήσεων ή του τρόπου ζωής του-επειδή βρίσκονται εδώ για να υλοποιήσουν το σχέδιο του Θεού για πανανθρώπινη γαλήνη, βοηθώντας καθέναν ξεχωριστά. Δεν έχουν περιορισμούς χρόνου ή χώρου.
Δεν θα πρέπει να ανησυχούμε ότι σπαταλάμε το χρόνο τους όταν ζητάμε μικροπράγματα. Δεν ενοχλούνται ποτέ, ούτε τους παίρνουμε από κάτι ή κάποιον που έχει περισσότερη ανάγκη. Εμείς και το πρόβλημά μας είμαστε απόλυτα σημαντικοί για εκείνους, τώρα και πάντα. Έξ άλλου, δεν έχουν περιορισμούς ώστε να βοηθούν ένα άτομο τη φορά. Μπορούν να βοηθούν άπειρο αριθμό ανθρώπων ταυτόχρονα. Και είναι σε θέση να έχουν μία μοναδική, προσωπική εμπειρία με καθέναν ξεχωριστά.

Στο σεμινάριο αυτό περιλαμβάνονται:

* διαλογισμοί
* συντονισμοί (μυήσεις) με τα σύμβολα των αναληφθέντων διδασκάλων: Maha Chohan, Hillarion, Maitreya, Lady Nada, St. Germaine, Kuthumi, Serapis, Paul Veronese, Djwal Khul , El Morya, Kwan Yin, Sanat Kumara
* συντονισμός με τα σύμβολα του Ιησού και της Παρθένου Μαρίας
* σύνδεση με την ουσία των διδασκάλων
* αναφορά στα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των αναληφθέντων διδασκάλων
* σύνδεση των ποιοτήτων των διδασκάλων με τα ενεργειακά κέντρα, τις ακτίνες και τους Αρχαγγέλους
* επικλήσεις
* τεχνική λήψης αυτόματων πληροφοριών και μηνυμάτων από τους διδασκάλους

Στο τέλος του σεμιναρίου δίνονται σημειώσεις και πιστοποιητικό παρακολούθησης
Για να δηλώσετε συμμετοχή και για πληροφορίες, παρακαλώ καλέστε στα τηλέφωνα: 210 6018319 ή στο 6977248655.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16/5, Τετάρτη 17/5, και Πέμπτη 18/5 από τις 9.15 το πρωί. ή για όσους δεν μπορούν πρωινά, θα επαναληφθεί, το Σάββατο 10/6 στις 9.30-15.00 και Κυριακή 9.30 το πρωί, στην Αγία Παρασκευή (Παράδεισος), οδός Ψαρρών 34 Α

Οσοι έχουν ήδη παρακολουθήσει το σεμινάριο και επιθυμούν , μπορούν να το επαναλάβουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

ΝΑΜΑΣΤΕ