Ρέικι : Ένα Ταξίδι με Πολύτιμα Δώρα

 

Ρέικι :   Ένα Ταξίδι με Πολύτιμα ΔώραΓράφει η Αθηνά Κοντοσσώρου ,
Μάστερ Ρέικι και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ρέικι

Εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη μας ασχολούνται με το Ρέικι και πληθαίνουν συνεχώς. Νοσοκομεία παγκοσμίως έχουν εισάγει το Ρέικι στη διαδικασία υποστήριξης των ασθενών τους. Γιατί άραγε;

Θεραπεύοντας τον θεραπευτή

P1040088Θεραπεύοντας τον Θεραπευτή

της Ευαγγελίας Μαρούγγα

Έχοντας αναλάβει εδώ και 10 χρόνια τον «ρόλο» της Δασκάλας Ρέικι έχω περάσει από διάφορα στάδια εξέλιξης με πολλές δυσκολίες και μαθήματα.
Έμαθα ότι Το να είσαι ένας Δάσκαλος Ρέικι δεν περιορίζεται μόνο στο να συντονίζεις τους άλλους σε αυτή την όμορφη και ευλογημένη ενέργεια και να διδάσκεις τις τεχνικές της. Το να είσαι Δάσκαλος Ρέικι κατά την γνώμη μου πάντα σημαίνει να διανύεις ένα μονοπάτι ζωής με ευθύνη ,συνέπεια αλλά και πολύ δουλειά εσωτερική ,πνευματική αλλά και σωματική.
Διανύεις ένα ταξίδι που μαθαίνεις και διδάσκεις την τέχνη της ζωής και της θεραπείας φέρνοντας δώρα σε σένα και στους άλλους όπως εσωτερική ειρήνη, χαρά και ευλογία.

Οι ενεργειακές θεραπείες στήν αρχαία Ελλάδα

249323 213382098693051 100000637869844 718491 7673716 nΗ θεραπεία με το άγγιγμα των χεριών,γνωστή και ως ενέργεια, ακτινοβόλος η πνευματική ενέργεια καθώς και με πολλά ακόμα ονόματα εχει ασκηθεί απο πολλούς πολιτισμούς για χιλιάδες χρόνια.

Στην Ελληνική μυθολογία ο Χείρων, ο σοφός Κένταυρος δίδαξε τον Ασκληπιό, θεό της ιατρικής, την θεραπεία με το άγγιγμα των χεριών.Η πρακτική αυτή ήταν τόσο σεβαστή που τα αγάλματα του Ασκληπιού είχαν επίχρυσα χέρια και συμβολίζουν την δύναμη της αφής στήν θεραπεία.αυτή την δύναμη την συμβόλιζαν με το Κυρήκειο. Το κηρύκειο είχε και εχει ισχυρούς συμβολισμούς. Το συνατάμε στόν ψυχοπομπό Ερμή και στον Ασκληπιό ,το θεό που γιατρέυει. Αποτελείται απο 2 όφεις,φορείς σοφίας,που εμπλέκονται μεταξύ τους σχηματίζοντας 7 κύκλους που λέγεται οτι συμβολίζουν τα 7 τσάκρα και το DNA. Φυσικά ούτε ο αριθμός 7 δεν είναι τυχαίος.Επίσης κάθε κύκλος είναι μεγαλύτερος απο τον άλλο με ενα λόγο, αυτόν του χρυσού αριθμού φ η αλλιώς χρυσή τομή.Πρόκειται για σύμβολο υπέρβασης,φώτισης,σοφίας και αυτοίασης που επιτυγχάνεται με την ενεργοποίηση των 7 τσάκρας η ενεργειακών κέντρων του Ανθρώπου.

Διαλογισμός με το μπλέ φως του Σείριου

DoreenVirtueΚαθοδήγηση των αγγέλων - Doreen Virtue

Επιμέλεια κειμένου: Νάνσυ Μακρή, Κατερίνα Δεκαβάλλα, Αντα Καραβάνη

H Doreen Virtue είναι μία πνευματική και μεταφυσική δασκάλα της ψυχολογίας, η οποία δουλεύει στενά με τα αγγελικό βασίλεια.

Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων που αφορούν αγγέλους. Το βιβλίο της «Θεραπεία με τους Αγγέλους» είναι best seller. Κάθε εβδομάδα έχει εκπομπή στο ραδιόφωνο με τίτλο «Αγγελική Θεραπεία», όπου συζητάει πως οι άγγελοι και οι Αρχάγγελοι μπορούν να μας βοηθήσουν να έχουμε ευτυχισμένη και υγιή ζωή. Δέχεται τηλεφωνήματα και μεταφέρει αγγελικά μηνύματα και καθοδήγηση από τους αγγέλους και τους αρχαγγέλους. Η ραδιοφωνική της εκπομπή είναι επίσης ένας παγκόσμιος θεραπευτικός κύκλος όπου οι ακροατές προσεύχονται ο ένας για τον άλλον.

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.