Διεύθυνση:
Αθήνα , Εκάλη
Αττική

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό:
6974 813784
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

⌘ Reiki Master
Θεραπείες-Συνεδρίες
Μαθήματα- Μυήσεις 1ου ,2ου , 3ου βαθμού
Μέλος πανελλήνιου συλλόγου Ρέικι

⌘ Αριθμολογία.
Σύνταξη προσωπικού χάρτη και ανάλυση σχεδίου ζωής.

Γεννήθηκα στη Λάρισα και ζω στην Αθήνα από το 1975. Σπούδασα Οικονομικές Επιστήμες, στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολήθηκα με τον κόσμο των επιχειρήσεων.
Από τότε που ανακάλυψα το Ρέικι, η ζωή μου γέμισε με αληθινό φως, πίστη και αρμονία. Μ' αυτά τα εργαλεία δύναμης και πολλή αγάπη και υποστήριξη απ' τους δασκάλους μου και την Πνευματική μου Οικογένεια, ξεκίνησα μια ανηφορική πορεία προς την αναζήτηση του Αληθινού Αιώνιου Εαυτου μου.
Είμαι δασκάλα του παραδοσιακού Ουσούι Ρέικι.
Επειδή πιστεύω ότι το Ρέικι είναι ένα θεϊκό δώρο, που δόθηκε στην ανθρωπότητα για να την βοηθήσει στην πνευματική εξελικτική της πορεία, εκτός από το παραδοσιακό έχω μυηθεί και στα παρακάτω συστήματα Ρέικι: Αρχαγγελικό, Ανώτερου Εαυτού, Σαμπάλλα, Χρυσής Καρδιάς, Διαμαντένιο, Κάρμα, Αγάπης και Σχέσεων, Aqua, Θετικής σκέψης, Αφθονίας, DNA, Ακασικών Αρχείων.

Στη συνέχεια, ακούραστος αναζητητής της αλήθειας, ανοίχτηκα και σε άλλους δρόμους και εκπαιδεύτηκα στην Πυθαγόρεια Αριθμολογία, στην Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση (κατά ΒERT HELLINGER), και στην αρχαία Σαμανική θεραπευτική μέθοδο Munai-Ki.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού μου, διαπίστωσα ότι όλες οι μέθοδοι έχουν έναν κοινό στόχο. Να σε οδηγήσουν να ανακαλύψεις, με τον τρόπο που ταιριάζει σε σένα, συνδυαστικά ή μεμονομένα, την Αλήθεια μέσα σου. Να μάθεις να ακούς και να εμπιστεύεσαι την εσωτερική σου φωνή.

Το μονοπάτι είναι ατομικό, αλλά όχι μοναχικό. Ανοίγει άπειρες διαδρομές θεραπείας, αυτοθεραπείας και αυτογνωσίας, προσωπικής βελτίωσης και εξέλιξης. Είναι ένα μονοπάτι, που δεν έχει αρχή και τέλος. Είναι ευεργεσία και ικανοποίηση προσφοράς στον εαυτό, αλλά και στον συνάνθρωπο.

Μπορούμε, σαν συνοδοιπόροι και με απόλυτο σεβασμό στη μοναδικότητα του καθένα μας, βαδίζοντας μέσα στο αγνό κατάλευκο Φως, να ανακαλύψουμε και να φωτίσουμε, ό,τι μας εμποδίζει να είμαστε σε επαφή με την εσωτερική μας Αλήθεια.

Αυτή που όλοι αξίζουμε και δικαιούμαστε να βιώσουμε. Αυτή που μας χαρίζει πληρότητα και εκφράζεται με ανιδιοτελή και άνευ όρων ΑΓΑΠΗ.

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.