Διεύθυνση:
Αττική, Καρέας
Αττική
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό:
6944 755730
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

Ξεκίνησα από παιδί να ερευνώ, την ζωή, τον εαυτό, και ότι αφορά τον άνθρωπο. Ασχολήθηκα με την μουσική, λογοτεχνία, φιλοσοφία μεταφυσική και αστρολογία ψάχνοντας να βρω ποια είμαι, που πάω, και όλα τα πως που με αφορούν. Κατέληξα να σπουδάζω Αγγλική φιλολογία, Συμβουλευτική, και από το 1995 που μπήκα στον δρόμο των Εναλλακτικών θεραπειών (αρχικά θέλοντας να φροντίσω τον εαυτό μου και την υγεία μου) βρέθηκα να βαδίζω τον δρόμο φροντίδας Σώμα-Νους-Πνεύμα. Μελέτησα Εσωτέρα Θεραπευτική, και ΕΣΩΤΈΡΑ ψυχολογία ,ΝLP, REIKI,AURA-SOMA®,SRT και έδινα συνδυαστικές θεραπείες Σώμα-ψυχή. Διδάσκω Ρέικι από το 1998, Αura-Soma (εκπαίδευση συμβούλων πιστοποιημένων από την Ακαδημία Χρωματικών Σπουδών της Αγγλίας), και από το 2009 διδάσκω το SRT σύστημα Πνευματικής θεραπείας πιστοποιημένο από την σχολή SRA Robert Dedzler Aμερικής.

Η στάση μου ενθαρρύνει την ενεργοποίηση ευθύνης, πρόθεσης, θέλησης προϋποθέσεις που επιτρέπουν να συνδημιουργούμε με το Πνεύμα την γείωση της αυτοπραγμάτωσης.

Στο Ρέικι ο άνθρωπος είναι ο διαχειριστής αλλά και οντότητα ροής της ενέργειας.

Στην Aura-Soma μέσα από γνώση, βίωμα και χρωματικές εφαρμογές δεχόμαστε το βάθος μας να μας κάνει την λύση που είμαστε ανακτώντας και απολαμβάνοντας όλη την χαρά του ΕΙΜΑΙ.

Με το SRT συνδεόμαστε με τον Ανώτερο Εαυτό μας και καθαρίζουμε τα παλιά προγράμματα ,συνήθειες, πεποιθήσεις, και ανοιγόμαστε στην νέα ζωή χαράς, που μας οδηγεί το Πνεύμα.

Οι πιο συνηθισμένες μου φράσεις είναι Μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν,

Και Έχεις όλο το δικαίωμα να παραμένεις θετικός.

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.