Διεύθυνση:
Αττική, Κηφισιά
Αττική
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό:
6988 081717
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τα μαθητικά μου χρόνια είχα κάλεσμα ν’ ασχοληθώ με τη μεταφυσική και τον εσωτερισμό. Αν και πέρασα από διάφορους επαγγελματικούς χώρους (modeling, Ολυμπιακοί Αγώνες, Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο, Δημοσιογραφία κ.α.) ένιωθα ότι δεν ήμουν στο σωστό μονοπάτι ζωής. Μέσα από μία δύσκολη εμπειρία συνειδητοποίησα ότι ο εσωτερισμός δεν είναι απλά μια ενασχόληση για μένα αλλά τρόπος ζωής. Έκτοτε αφοσιώθηκα ολοκληρωτικά στην έρευνα και τη μελέτη για τις αρχέγονες δυνάμεις του σύμπαντος.

Σήμερα μέσα από διάφορα συστήματα εναλλακτικών θεραπειών και αυτογνωσίας συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα και μοιράζομαι μαζί τους τις γνώσεις και την εμπειρία μου.

Οι σπουδές μου στον εναλλακτικό χώρο αφορούν :

Αστρολογία (Mayo School of Astrology)

Usui Reiki Master

Karuna Reiki Master

Srt & SpR

Aura Soma

Feng Shui

Πρόσφατα ξεκίνησα νέο κύκλο σπουδών στην Αρωματοθεραπεία και την παρασκευή φυσικών καλλυντικών.

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.