Διεύθυνση:
Πειραιάς
Αττική
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό:
6987 196691, 6977 629234
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

Usui Reiki Ryoho

 Karuna Reiki 

Oλιστικά ενεργειακά massage: 

Θιβετιανή Μάλαξη 

Θιβετιανή μάλαξη,καθαρά ενεργειακή ( με τον τρόπο που την έχω διδαχτεί),πολύ δυνατή,πολύ αποτελεσματική,καθώς βγάζει πολλά για να τα καθαρίσει και να τα θεραπεύσει. Βοηθάει στην καταπολέμηση του άγχους και της κατάθλιψης
Καταπραΰνει τους μυϊκούς πόνους
Επιδρά σε ψυχοσωματικό επίπεδο
Διευκολύνει τη νοητική συγκέντρωση
Ενδυναμώνει το σώμα στη διαδικασία της εξισορρόπησης.
Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.

 Californian Massage: 

Tο Californian massage χαρακτηρίζεται από μακρές, ρευστές και αρμονικές κινήσεις που σμιλεύουν και τυλίγουν το σώμα, σε διάφορους ρυθμούς και χρωματισμένο με ήχο και απαλότητα.
Για το άτομοπου το δέχεται, είναι ένα άγγιγμα αγάπης και αναγνώρισης που μιλάει τόσο στο φυσικό σώμα όσο και στο ενεργειακό, συναισθηματικό, πνευματικό και ψυχικό σώμα.
Αποδιοργανωμένοι, αποκεντρωμένοι, νευρικοί ή αγχωμένοι άνθρωποι μπορεί να το βρούν ευεργετικό να δοκιμάσουν αυτό το μασάζ γιατί επιτρέπει μια επιστροφή στον εαυτό μας, μια απαλή στιγμή παράδοσης στην εσωτερική σιωπή.

 Lomi – Lomi Massage:

Lomi-lomi σημαίνει ‘’μάλαξη’’ στα χαβανέζικα και είναι μια ολιστική θεραπευτική μέθοδος,τα χέρια λειτουργούν σαν μια προέκταση της καρδιάς_’’χέρια αγάπης’’.
Βαθιά χαλάρωση, αναγεννά τη ζωτικότητα, απελευθερώνει το άγχος και τις εντάσεις, ηρεμεί και αποσαφηνίζει το μυαλό και τα συναισθήματα, εναρμονίζει, αποκαθιστά την επίγνωση του σώματος και την αυτο-αποδοχή.

THAI MASSAGE

 SHIATSU

 INDIAN HEAD AND BODY MASSAGE

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.