Διεύθυνση:
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό:
6945994311
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

Η Ελπίδα Δημοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική σχολή Αθηνών στο Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας.

Συγχρόνως και έπειτα την ολοκλήρωση των σπουδών της παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (μαθησιακές δυσκολίες, σύνδρομο ΔΕΠ-Υ, διαταραχές αυτιστικού φάσματος κ.ά.).

Τα τελευταία οκτώ χρόνια εργάζεται ως καθηγήτρια σε φροντιστήρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε επιστημονικά κέντρα παιδιού & οικογένειας και προσφέρει κατ' οίκον διδασκαλία σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

Ταυτόχρονα, φοίτησε στην σχολή Αthens Synthesis Center (Π. Ασημάκης) και απέκτησε το δίπλωμα συνθετικής συμβουλευτικής ψυχολογίας από την COSCA (Counselling & Psychotherapy in Scotland).

Παράλληλα με το εκπαιδευτικό της έργο, προσφέρει ατομικές-ομαδικές συνεδρίες στο Γαλάτσι και διδάσκει σε σχολές Δραματοθεραπείας και Μουσικοθεραπείας ειδική αγωγή – Ψυχολογία.

Τέλος, ασχολείται με τις εναλλακτικές θεραπείες, και αποτελεί εγγεγραμμένο μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ρέικι ως Master/Teacher Reiki. [Υ.Γ. Όσων αφορά τις υπηρεσίες μου ως καθηγήτρια και ψυχοθεραπεύτρια προσφέρω στα μέλη του συλλόγου 20% έκπτωση..]

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.