freedomRemez Sasson

Μετάφραση , επιμέλεια Δημήτρης Χωματάς

Η αίσθηση της εσωτερικής ελευθερίας είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της πνευματικής αφύπνισης.

Αυτή η ελευθερία δεν έχει καμία σχέση με τις συνθήκες που βιώνει ο καθένας,, ούτε με την κοινωνική και οικονομική ή οποιαδήποτε άλλη εξωτερική κατάσταση. Είναι ένα εσωτερικό συναίσθημα, που συνοδεύεται από ένα ήρεμο μυαλό.

logoΜετά τις τελευταίες εκλογές στις αρχές του καλοκαιριού ο σύλλογός μας προχωράει δυναμικά. Έγινε μια μετακίνηση μελών και με χαρά οι παλαιότεροι καλοσωρίσαμε τα νέα μέλη. Καλωσορίσαμε το ξεκίνημα για νέα δράση, για περισσότερη επαφή, αλλά και συμμετοχή στην πραγματικότητα που ζούμε...

Προσωπικά χάρηκα και καλωσόρισα τα μέλη και το δημιουργικό τους όραμα για περισσότερη σύνδεση, ενεργοποίηση και δράση. Η συνάντησή μας στην Πνύκα άνοιξε τον δρόμο στην ομαδική μας ταυτότητα . Μας έδωσε ένα δώρο συνήχησης μέσα από την ενέργεια του ρέικι.

logo

Ελάχιστες Προϋποθέσεις για τη Διδασκαλία του Ρέικι εγκεκριμένες από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ρέικι

Με την εγγραφή σας στόν σύλλογο δηλώνετε ρητά οτι αποδέχεστε τις ελάχιστες προυποθέσεις που εχει θέσει ο σύλλογος

* Οι βαθμοί του Ουσούι Ρέικι δίνονται ξεχωριστά και όχι μαζί (δηλαδή δεν μπορεί το ίδιο το άτομο να πάρει 2 ή 3 βαθμούς μαζί σε ένα σεμινάριο)
* Δεν υποσχόμαστε θεραπεία
* Δεν δίνονται εξ αποστάσεως μυήσεις Ουσούι Ρέικι παρά μόνο όταν συντρέχει σοβαρός λόγος υγείας
* Δεν υποβιβάζουμε, ούτε υπερεκτιμούμε την αξία του Ουσούι Ρέικι σε σχέση με άλλα συστήματα Ρέικι

Ο James L. Oschman, Ph.D, δίνει συνέντευξη στον William Lee Rand

oschmanΟ James L. Oschmanείναι από τους κορυφαίους ερευνητές στην επιστημονική κατανόηση της θεραπείας δια χειροθεσίας.Το μακρύ παρελθόν του ως επιστήμονας, η εμπειρία του και η κατανόησή του για τις ολιστικές θεραπείες,τον βάζουνστη μοναδική θέση να γεφυρώσει το κενό μεταξύ του ακαδημαϊκού/ ιατρικού κόσμου και της θεραπευτικής κοινότητας.

Τα βιβλία του 'Ενεργειακή Ιατρική' και ΄Ενεργειακή Ιατρική στη Θεραπεία και Ανθρώπινη Απόδοση', είναι αξιόλογα με την έννοια ότι εκφράζουν την επιστημονική ανάλυση στην θεραπεία δια χειρός. Η εργασία του,καθιστά αυτή την ανάλυση εύκολη για τους ιατρούς και τους επιστήμονες να αντιληφθούν,να κατανοήσουν και να δεχτούν το Ρέικι, η οποία είναι χρήσιμηγια τον οποιοδήποτε θελήσει να το εισάγειως θεραπευτική στα νοσοκομεία, σε κλινικές ή σε επιστημονικό περιβάλλον. Οι καταπληκτικές του ιδέες δίνουν νέα οπτική στο πως το Ρέικι δουλεύει, οι οποίες μας εμπνέουν να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τις δυνατότητές μας.

Αγαπητά μέλη μας,

Στην προσπάθεια όλων μας να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη αξία και ουσία στη συμμετοχή μας στο σύλλογο και σύμφωνα με την απόφαση που πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο, σας ενημερώνουμε ότι:

«Η χρήση του ειδικού διακριτικού (χρυσό αστέρι) γνωστοποιεί ότι ο δάσκαλος – μέλος, έχει αποδεχθεί και εφαρμόζει τις ελάχιστες προϋποθέσεις διδασκαλίας και τη δεοντολογία, έτσι όπως τις έχει ορίσει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι καθώς και ότι αναλαμβάνει την ευθύνη να τις γνωστοποιεί κάθε φορά στους εκπαιδευόμενους ΕΓΓΡΑΦΩΣ».

 
 

 
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΓΙΑΣΤΡΩΒ


Η μάλαξη είναι μία από τις πιο αρχαίες θεραπευτικές τέχνες η οποία βασίζεται στην ύπαρξη ανακλαστικών σημείων στο σώμα, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος.

Σελίδα 1 από 18

© 2017 Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Επιλογές Χρήστη

Πιέστε ≡ για να εμφανιστεί το μενού.